Investoin vihdoin Icebug-nastakenkiin, kun omassa Prismassa ne bongasin. Kahta mallia oli tarjolla ja itse päädyin "vaelluskenkä"tyyppisiin Jokk-mallisiin. Muutenkin yleensä kesää lukuunottamatta käytän tuon mallisia kenkiä lenkillä.Otin numeroa normikokoani isommat kengät, kun tuntui aika pieneltä mallilta. Nyt ole muutaman kerran päässyt testailemaan kenkiä ja olen hyvin tyytyväinenheart. Hyvin pysyy pystyssä ja lämpöisetkin ovat. Edes ensimmäisellä lenkillä eivät edes yhtään hanganneet mistään, vaikka totaaliset lättäjalat omistankin!

Messarissa käytiin Ninan kanssa junalla ihan turistina. Vähän Ninalla oli tylsää kun kolme tuntia seurattiin hoffikehääsmiley. Se sitten rapsutti kaikki hoffit mitkä tarjolle tuli. Muita rotuja ei sitten ehditty katsomaankaan, kun loppuaika kierreltiin kojuja. Hyvin vähän mukaan tarttui tavaraa. Olin odottanut että parempiakin löytöjä tekisi... Niimpä vielä Rinon ja kissojen joululahjat on hakusessasurprise. Junalla oli kivan huoletonta mennä/tulla. Tosin menomatka tehtiin paikallisjunilla ja Lahdessa oli junan vaihto. Mutta ei ollut parkkiongelmialaugh.
Ohessa linkki valokuviin joita siellä yritin napsia...
https://plus.google.com/photos/107635442842190924823/albums/5820402449743280497

Tiistaina tuli käytyä taas ratsastustunnilla. Päivän aiheena oli pohkeenväistö. Olipas jotenkin kamalan vaikeaa... Onneksi edes ravaaminen sujui meiltä. Muuten olikin vähän tuskaa, kun sain taas hieman laiskan ponin jota koko ajan joutui ajamaan eteenpäinblush.

Huomenna pitäisi lähteä suoraan töistä ajamaan Vierumäelle, missä olisi luvassa hierontaa ja muuta hemmottelua. Voitin vajaa vuosi sitten työpaikan sporttikisan arvonnassa lahjakortin sinne ja millään ei ole muka ehtinyt sitä käyttää. Nyt on pakko tai se menee vanhaksi. Toivottavasti tulen sieltä oikein rentoutuneena takaisin, niin jaksaa lauantaina lähteä shoppailemaan viimeisiä joululahjoja (toivottavasti). Sunnuntaina sitten taas työt kutsuu...

Nyt oli Suomenkin hoffilistalle tullut muutama oikein mielenkiintoinen yhdistelmäsmiley. Nyt taas on kamalasti pähkäiltävää; Ruotsi? Saksa? Suomi? Iskee hirvee stressismileysmileysmiley