Tuossa töiden jälkeen imuroin koko alakerran. Rino sitten makasi tuossa eteisen matolla eikä hievahtanutkaan. Sitä ei haitannut oliko imurin letku alla tai päällä (meillä keskuspölynimuri). Imuroin siitä sitten ympäriltä ja lopuksi imuroin koko koiran! eikä se siltikään vaihtanut paikkaaYllättynyt. Meidän muut koirat häippäsee heti toiseen huoneeseen kun imuri lähestyy... Eli ihan hassu koiraSilmänisku.

Eilen tuli kauan odotettu hoffilehti postilootaan. Se on jo kertaalleen ajatuksella luettu. Nyt pitäisi sitten pähkäillä tässä mennäänkö Tervikselle vai Mikkeliin? Ja jos Tervikselle, niin junnuihin vai nuoriin? Tällä hetkellä tuntuisi että ehkä Tervikselle ja junnuihin. Nuorten luokan tuomari on Rokin sijoittanut Terviksellä vetskuissa eri2 vuonna 2005. Mutta kun on saksalainen, niin ei ehkä ihastu tuohon häntäänNolostunut. Mikkelissä taas on Leni Finne....

Isännällä on tänään synttärit. Tuli tasavuosia täyteenCool. Sai sitten eilen vähemmän kivan synttärilahjan postitse; lomautuslapunOtsan rypistys. Että nyt olisi tilausta tuolle 6,7 miljoonalle.

Nyt täytyy mennä nakkisopan keittoon. Hyvää loppuviikkoa!