Viikonloppu meni taas vilahtaen ohi. Lauantaina oli koko päivän töissä ja eilen sitten tuli "huollettua" koiria. Kaikki saivat korvien puhdistuksen, harjauksen ja tassukarvojen leikkauksen. Roki alkaa olla karvansa pikuhiljaa heittänyt ja näyttää nyt niin kapoiselta, että meinasin jo ruoka-annoksia alkaa suurentamaan. Mutta kyllä sitä karvaa on riittänytkin pari viimeistä kuukauttaYllättynyt. Nyt sitten voisi alkaa kasvattamaan kesäksi karvaa... Otto sen sijaan näytti vasta aloittavan tuon karvan heiton! Siinä ei tosin paljon ole mitä heittääNolostunut. Rinossa taas tuota karvaa olisi, mutta varsinaista karvan heittoa ei kai vielä tee. Siitä kyllä lähti myös jonkun verran kuollutta harmaata pohjavillaa. Ja löytyi kunnon takku korvan alta. Pehmoiset korvakarvat kun kostuu, niin takkuuntuu tosi helposti. Tassukarvat leikattiin ettei tulisi niin paljon noita lumipaakkuja lenkeillä anturoiden väliin.

Että tuo perheen sairasloma tilanne pysyy vakiona, niin nyt on sitten Nina ollut viikonlopun kuumeessa vuorostaanOtsan rypistys. Huomenna Ninalla on muutenkin lääkäri, joten tuleepa sitten tarkastettua muutenkin kaikki korvista varpaisiin!

Tämä vuoden vaihde on kyllä noiden laskujen luvattua aikaa. Koiraharrastuskin vie osansa. Juuri maksoin Kennelliiton, Suomen hovawartyhdistyksen ja Kouvolan seurakoirayhdistyksen jäsenmaksun, niin eikös juuri postissa tullut palveluskoiraliiton jäsenmaksu! En kyllä tiedä onko tuosta mitään hyötyä, kun ei olla kisattu tai tuskin edes menossa tänä vuonna kokeisiin...

Eilen illalla tuli TV1:ltä dokkari; Sairaaksi jalostettu. Tulee ensi lauantaina uusintana. Siellä vilahti kuvissa myös muutamia hoffeja. Niitä ei kyllä käsitelty ohjelmassa. Mutta oli aika järkyttävää katsoa; mm. Cruftin rop sakemannin takaliikkeet (takaapäin) oli tosi järkyt. Huonommat kuin meidän 11,5 vuotiaan selkävaivaisen hoffin! Kannattaa katsoa. Meillä on sentään vähän paremmin asiat Suomessa. Vaikka kyllähän meilläkin joidenkin rotujen jalostus on mennyt "yli".

Nyt täytyy lähteä valmistautumaan töihin lähtöön...