Pyhäinpäiväksi olin toisella varasijalla Lahteen rallykisoihin ja lisäksi työpäivä siihen sitten napsahti vaikken edes tyrkyttänyt itseäni töihin. Onni on joustava esimies sillä olisko ollut keskiviikko kun sain viestin että meille olisi paikka kisoihin.

No vähän muistuttelin koiraa liikkeistä töiden jälkeen ja itse luen yleensä säännöt läpi. Perjantaina sitten itsellä tuli kurkku kipeäksi mutta päätin että kisoihin mennään. Niinpä sitten troppasin itseäni kaikilla flunssalääkkeillä, inkiväärishoteilla yms mitä kotoa löytyi. Lauantaina sitten iltapäivällä koepaikalle. Avoimessa oli vain seitsemän koirakkoa ja ratakin ihan suoritettavissa oleva meille. Muru oli lämmittelyssä ihan kuulolla mutta kun mentiin kehään niin sinne taas levisi meidän pakka. Alku meni ihan ok, mutta sitten alkoi olla sivulla olot tosi vinoja ja lisäksi Muru alkoi yrittämään napsimista ranteeseen. Taidettiin olla ainut koirakko joka jäi ilman tulosta. Tuomari sanoi että tykkää todella koirasta mutta jotain on nyt tehtävä (sama tuomari kuin tuossa edellisessä nollan kokeessa). Pisteitä siis 68 eli taas muutama piste jäi alle. Voitte vaan kuvitella että otti pannuun!

20191102_140130.jpg

Päätin että nyt aloitetaan palkkaaminen harvempaan ja enemmän pitempää ratatreeniä. Ja napsimisesta loppuu treeeni saman tien. Tosin kotitreenissä ei kyllä napsikkaan... En tiedä mitä muuta keksisin vielä....?

Seuraavana yönä itselle nousi kuume mutta laski särkylääkkeillä. Kurkku oli kipeä mutta kun otti pienen särkylääkecocktailin niin helpotti. Tiistaina iltavuorossa nousi uudestaan kuuma ja sitten jäinkin saikulle. Nukkumisesta ei oikein tullut mitään kun joko oli niin tukossa ettei henki kulkenut tai oli kuumetta (kylmä/kuuma) tai sitten tuli verta nenästä. Perjantaiaamuksi sain lääkärin. Ei ollut onneksi poskionteloissa, nielussa eikä keuhkoissa mitään tulehdukseen viittaavaa mutta crp oli kohonnut. Niinpä sitten sain antibioottikuurin, yskänlääkettä ja nuhalääkkeen.

Kun ei mitään tulehduksia löytynyt niin uskalsin lähteä Jyväskylän näyttelyyn lauantaina. En ainakaan rasittuisi kun päivän aikana istuisin autossa hiljaa vajaan kuusi tuntia! Lähdin ajelemaan n. klo 5.30 ja perillä olin jotain 8.15. Menomatkalla hidastivat tietyöt ja kaamea sumu. Onneksi oli nuo "sumutolpat" tien reunoissa niin niiden väliin sitten yritti osua kunnes pääsi ajelemaan jonkun perään. Tosin oli märkää joten kurakin lensi aika kiitettävästi. Loppumatkasta jo auto herjaili että lasinpesuneste on vähissä. Mahduin vielä Pavljonki2 pysäköintitaloon joten ei tarvinnut paljoa kävellä ja ulkonakin vain kun halusi ulkoiluttaa koiran.

Meidän kehä oli kerrankin oikein kunnon kokoinen. Kiitos siitä! Tuomarina oli irlantilainen Philip Boyd jolla en ole ennen käynyt. Kun katselin ketä siellä oli niin tiesin jo että päästään ajoissa kotiin. Muru oli valioluokan 2. ja sai SA:n. Muru esiintyi hienosti eikä kehässä riekkunut vaan esiintyi oikein kivasti tällä kertaa. Vein Murun ulos ja autoon. Kävin kiertelemässä ostokset ja mukaan tarttui itselle takki ja Murulle uusi nahkainen näyttelyhihna. Lisäksi mestisten kassista löytyi lahjakortti Racinelin 3 kg:n ruokapussiin niin lunastin sen. Hurtan lahjakortti täytynee yrittää käyttää messarissa. Ja täytyy todeta että kyllä otti tuo ajaminenkin kunnon päälle. Välillä piti läpsiä itseään poskille, syödä sisuja sekä suklaata ja juoda vettä että pysyi taju mukana. Takaisin tullessa pysähdyttiin tankkaamaan ja Muru pääsi pissille. Lisäksi käytiin vielä ostamassa sitä lasinpesunestettä ja isänpäivälahjat.

Nyt ei sitten oli tosiaan kuin messari jäljellä näyttelyistä joka on taas vaan kannatusta. Rallykisoista katselin kyllä tuplakisoja ensi viikonlopulla mutta päädyin viettämään laatuaikaa likkojen kanssa messukeskuksen messuilla lauantaina. Katsotaan jos vielä Lahden kisoihin mahdutaan hakemaan vuoden kolmas nolla? Ensi vuonna jos ehditään ennen juoksujen alkua käymään joku tuplakisa vaikka. Jos ei oikeasti saada tuloksia niistäkään niin saatan laittaa hanskat naulaan....