Nyt sitten olisi viikko kesälomaa edessä :). Ihan kotosalla tosin lasten ja koirien kanssa, mutta lomaa kuitenkin! Pitäisi raksan puolella yrittää ehtiä noita kattoja lakata yms. Isäntä sai marraskuulle leikkausajan olkapään leikkaukseen, niin sittenhän se ei tee mitään pitkään aikaan. Täytyy yrittää jotain saada tehtyä ennen sitä.

Tuosta naapurista kaadettiin metsää tässä viikolla ja puupinot ovat tuossa tien vieressä. Nyt kun mennään Rinon kanssa siitä ohi, niin Rinon pitää haistella melkein joka rungon pää. Ja lisäksi linnunpesä on tipahtanut siihen tien viereen, enkä ikinä muista sitä kunnes Rino alkaa kannella sitä! Niin ja tänään SE tapahtui ekan kerran; siis Rino nosti jalkaa! Varmaan vahingossa.... Tästä se murkkuikä alkaa.

Kävin tuossa iltasella systerin kanssa Kouvolassa Muodin yössä. Mitään ei tarttunut mukaan, joten todettiin ettei olla nyt sitten niin muodikkaita. Tai sitten vaan ei ollut mitään meille sopivaa... Faunattaressa olisi ollut koirien muotinäytös, mutta en jaksanut jäädä odottelemaan sitä. Rinolle pitäisi kyllä hankkia joku puolikuristava heijastinpanta lenkkejä varten.

Rino on nyt ilmoitettu Jyväskylän lisäksi molempiin Lahden pentunäytelmiin, pitäisi vielä ilmoittaa sinne Messariin. Lisäksi Kajaani harkinnassa jos paikallinen seurakoirayhdistys järkkää reissun sinne. Ja ei vielä ole edes varmaa järjestetäänkö koko Kajaanin näyttelyä... Ei viitsi ilmoittautua, ennen kuin varmistuu.