Koskaan en ole Porin näyttelyssä ollut koska yleensä olen ollut Terviksen erkkarissa talkoissa ja joskus koirankin kera. Koska nyt sattui kesäloma, Poriin kiva tuomari eikä Tervikselle ole nykyisten koirien kanssa asiaa, niin tänä vuonna ilmoittauduttiin sinne.

No juu 300 km ja neljä tuntia suuntaansa ajoa toki mutta onneksi Sara lähti mukaan. Sää toki oli toooosi kuuma. Luvattiin yli +30C mutta niinhän se yleensä on Tervikselläkin ollut. Helteeseen varauduin ottamalla metallihäkin (normisti kevythäkki) johon saa molemmat häkkituulettimet kiinni, viilennysalusta, froteeloimen, teltan, pakastetun vesipullon ja vetokärrit joilla kaiken saan roudattua!

Toi vetokärry olikin tosi kätevä. Saatiin auto tosi lähelle kerrankin. Lisäksi saatiin häkki tulostaulun varjoon kivasti pieneen tuuleen joten en viitsinyt telttaa edes pystyttää kun siellä ei olisi tuuli taas niin viilentänyt. Oli sitten mukava odotella kehän etenemistä. Tosin itse joutui olemaan helteessä kun piti pitää kehää tiukasti silmällä jos onkin paljonkin koiria jäänyt pois. No ilmeisesti ei kovin paljon eikä tuomari ollut etuajassa ainakaan. Piti vielä ennen hoffeja pienen tauon.

Hoffeja oli ilmoitettu 6 kpl, mutta kaksi oli poissa. Uroksia oli kaksi ja narttuja kaksi. Muru käyttäytyi hienosti eikä roikkunut kädessä (varmaan sen verran rankkaa) ja ainoana valioluokassa eri1 ja sa. Koska olin nähnyt että vetskuluokassa oli moninkertainen maailmanvoittaja yms. niin tiesinkin jo järjestyksen. Muru siis lopuksi paras narttu 2. ja cacib. Tuomari vielä nopsasti rapsutti ja kehui "tyttöä". Arvostelu löytyy tuolta sivusta. Erityisen ylpeä tuosta "super tempperament" kohdasta <3.

Pääsin vielä kierroksen juoksemaan tuon voittaneen nartunkin kera ja siitähän tuli roppiveteraanin lisäksi myös roppi.

Sitten keräämään kamat kasaan ja kotia kohden kahden pysähdyksen taktiikalla. Ensin pysähdyttiin Kaivannon sillan luona ja toisen kerran Pälkäneellä Aapiskukolla. Sieltä vähän evästä Hesestä ja tien toiselle puolelle ihailemaan Pyhän Mikaelin kirkon raunioita. Sisään ei menty kun siellä joku musiikkiesitys harjoitteli juuri. Kotimatkalla Sarakin simahti. Tuli tehtyä yksi roadtrip, tällä viikolla likkojen kera Tallinnan reissu ja ensi viikolla jos ehditään vielä Lintsi tms. kun koulu alkaa 8. päivä täällä. Itsellä alkoi juuri tokavika lomaviikko ja kelit vähän viileni niin voi lenkkeilläkin mihin aikaan tahansa :)

Näköjään nyt ei blogi anna lisätä kuin muutaman kuvan joten laitetaan edes ne :(

IMG_20190728_205749_399.jpg

Muruhan on siis bikineissä ja karvanlähtö jatkuu. Nyt saisi aloittaa juoksut pikku hiljaa että päästäisiin ehkä kisailemaan...

IMG_20190728_210232_608.jpg

Käytiin asuntomessuilla kun ovat tuossa kulmilla ja samalla katsomassa Happoradiota :)

IMG_20190717_192526_160.jpg