Outo valoilmiö mollottaa tuolla taivaalla pilvien takaa ;). Perjantaina sairasloman päätteeksi vaihdoin (itse!) talvirenkaat, kun lupaili lauantaiksi räntää. No niinkuin keleistä huomaatte, niin nyt ei sitten pakkasista ole tietoakaan!!!

 Lauantaina olinkin sitten töissä, mutta aika tuskallista se oli. Yskä alkaa ehkä hieman helpottaa, mutta tuskallisinta on, kun erityisesti vasen kylki on tosi kipeä! Vihloo niinkuin puukolla vuoltaisiin kylkipaloja :(. En edes koiria ole pystynyt lenkittämään, kun itku tulee kivusta. Niinpä isäntä on saanut ulkoilla vähän enempi. Toivottavasti tämä hieman helpottaisi viikon aikana, kun sitten viikon päästä menee isäntä leikkaukseen. Sitten ne ulkoilut on enempi minun vastuulla. Isäntä saa keskittyä yksikätisenä noihin kotihommiin =). Ehdotin että jos tylsäksi aika tulee, niin ottaa kirjahyllystä pienen koiratemppukirjan ja käy kouluttamaan koirille tempuja....

Maksoin tuossa tilipäivän kunniaksi vihdoin tuon Kajaanin ilmon. Nyt tässä odotellaan koska Jyväskylän aikataulut ilmestyy, niin pääsee vähän suunnittelemaan sitä reissua. Aika ajaminen kyllä sinnekin... 3 tuntia suuntaansa! Toivottavasti sattuu edes hyvä kuiva keli ja olen saanut itseni jonkunlaiseen kuntoon. Lahden talvinäyttelyyn ei varmaankaan lähdetä, kun Rino ei siitä lattiasta oikein ole välittänyt. Toivottavasti nyt suostuu matotetuissa kehissä liikkumaan. Ainakin näyttelytreeneissä se onnistuu... yritti viimeksi ruveta syömään sitä keinonurmea!

Rino muutettiin nyt kahteen ruokaan, kuten "isot" hoffitkin. Saa nähdä syökö koko kämpän siitä hyvästä ;). Äsken laitoin sen ulos, että Sara saa syödä päiväruuan rauhassa... niin eikös tuo taas ole hakenut ventan (karvaalusta) jostain keskelle pihaa! Ei siellä ole edes kylmä, mutta oli kai mielenosoitus, kun yksin joutui ulos. Roki on taas tullut vähän jäykemmäksi ilmojen kostuttua ja kylmennyttyä. Kai niveliä kolottaan :(. Otto on tänään tasan 7,5 vee vanha. Varsinainen halipulakoira. Aina pitäisi olla rapsuttamassa. Kuono ilmestyy kädelle, tietokoneen viereen, syliin, pöydän kulmalle, jalan päälle yms. Mutta koiran rapsuttaminenhan alentaa verenpainetta. Ilmankos sitä ei minulla ole ;). Otosta tulisi erinomainen terapiakoira.

Nyt täytyy mennä katsomaan tuota Saran syömistä. Sillä on lihaperunasoselaatikkoa ja näkkäriä. Ensin söi näkkärin ja nyt sitten lisäili ketsuppia (joka lapsen herkkua) tuonne ruokaan. Saa nähdä tuleeko syötyä vai saako koirat....