Rino siis tänään 4 kuukautta vanha. Päivän kunniaksi on yksi hammaskin lähtenyt. Ihan sattumalta huomasin, kun treenattiin hampaiden katsomista :).

Otolle on nyt tilattu parin viikon päähän kilpparikontrolli ja samalla Rino saa rabieksen, kun paikallinen lääkäri ei sitä yhtä aikaa tehosteen kanssa antanut. Tällä kertaa mennäänkin taas Anjalaan, jossa käydään "vakavammissa" tapauksissa. Paikallisella käydään rokottamassa ja hakemassa lääkkeitä, kun itse tietää mikä koiraa vaivaa ja mitä se tarvii. Ei mitenkään arvostelua kyseisen lääkärin ammattitaitoa kohtaan, mutta jos lääkäri ei koske koko koiraan, niin vähän mietityttää...

Lomalla olen innostunut taas lukemaan (kun noita sadekuuroja on riittänyt). Lueskelin ajatuksella vanhan (-1992) hoffien kantakirjan läpi. Oli muuten mielenkiintoista ja taas opin uutta hoffien juurista ja suomalaisesta hoffikannasta. Toinen mielenkiintoinen kirja (joka vielä kesken) on Riitta Aho:Koirien rakenne ja liikkeet. Paljon perustietoa koiran rakenteesta purennasta hännänpäähän.

Laitoin tänään pitkästä aikaa yhden työhakemuksenkin menemään... saa nähdä pääsenkö edes haastatteluun? Olisi kokoaikainen päivätyö ja viikonloput vapaat ;). Palkka ei sen kummempi. Vaikka tässä kaupan alalle peruspalkka ei kummoinen ja vieläpä olen osa-aikainen, niin lisät tuo onnneksi vähän lisää. Harmi ettei se viime viikkoinenkaan lottopotti osunut kohdalle! Olisi kyllä ollut sitä käyttöä. Ja varmasti muuten jättäisin palkkatyön ja alkaisin harrastamaan ehkä työntekoa esim. eläinten parissa =)

Huomiseksi on luvattu hellepäivä! Nautitaan siitä... jospa saisin aikaiseksi viedä tytöt rannalle.

P.S. Maailmanvoittaja näyttelyssä suomalaisilla hoffeilla on pyyhkinyt hyvin... melkein koko pöytä tyhjennetty :). Mahtaa ruotsalaisia harmittaa...