Maanantaina postilaatikosta löytyi kirje jossa kerrottiin, että Rino on vahvistettu Kansainväliseksi Näyttelyvalioksi (C.I.E)Hymy. Kunniakirja tulisi kuulemma postissa. Ja tiistaina olikin sitten kunniakirja postilaatikossa! Omakoirassa titteli näkyy tänään, ehkä Koiranetissä huomenna??? Tässä hieman huono kuva kunniakirjasta:

1304437138_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisäksi mukana tuli hieno lippunen jolla pääsis osallistumaan (tietty maksua vastaan) Brysseliin Champions of Champions näyttelyyn Brysseliin marraskuussa. Ei kyllä ole mitään aikeita lähteäNauru.

Nyt jää tämä vähän lyhyelle, kun pitäisi lähteä käymään lajiesittelyssä... Aina tämä lähteminen on yhtä vaikeaaNolostunut. Mutta jos nyt tulisi ilmoittauduttua maastoryhmään samalla. Hakukin vähän kiinnostaisi, mutta kun tuo työ haittaa harrastuksiaPäättämätön. Ja muuten haittaa tietokoneohjelmatkin! Tietokone päivitti Explorerin versioon 9 ja nyt ei tämä blogin päivitys käy sen kautta. Onneksi löytyy koneesta sitten Mozilla vielä.... Ja sitten viralliset poseerauskuvat tulee myös vähän myöhemmin, kun on aikaa!!!