Niin että ei minulla mitään asiaa ole, kunhan kirjoittelen että jotain tälläkin saralla tapahtuisi =)

Oton kanssa ollaan menossa maanantaina taas kilpparikokeisiin. Toivottavasti nyt olisi arvot kohdillaan. Ottokin jo inhoaa pistämistä! Viimeksi olin itekkin veressä verikokeen oton jälkeen. Otto kun ei tahtoisi pysyä paikallaan... ja niinpä sitä sitten roiskuu. Harkitsin samalla reissulla kaupassa käyntiä, mutta jos olen kuin teurastuksen jäljiltä, niin saanee jäädä. Nyt on lähes luksusta, kun vapaapäivinä tai muuten ei-hoitopäivinä ollaan Saran kanssa aamupäivät kaksin (&koirat). Nina kun on eskarissa. Yhden lapsen kanssa on huomattavasti helpompaa tuo liikkuminen! Ehkä tässä joku aamupäivä mennään Kouvolaan kävelykadulle ja otettaan Rino mukaan vähän sosiaalistumaan yms. Käytiin paikallisella koira-aitauksella yx aamu, mutta siellä ei ollut ketään.

Rino näet haukkuu kaikki vastaantulijat mitä lyhyillä lenkeillämme satumme tapaamaan. Samoin viimeksi tokotreeneihin mennessä parkkipaikalla piti autossa haukkua muita. Teki muuten tiistaina jotain ennen kuulumatonta; hyppäsi ITSE autoon. Sitä ei ole ennen (eikä sen jälkeen) tehnyt! Ja autolta treenikentälle mennään neliveto päällä. Oisko treeni-intoa vai kurittomuutta?!? Lenkeillä yritetään treenata nätisti hihnassa kulkemista... Tänään muuten yllätin Ninan kouluttavan Rinoa vattujen voimalla =). Kaikki kelpaa!

Itseäni jaksaa hämmästyttää miten tuo junnu muuttuu ulkonäöllisesti koko ajan. Yhtään ei voi sanoa minkä näköinen siitä tulee. Muuta kuin että sillä on kamala häntä. Siitä tullaan vielä kuulemaan! Karvan vaihto on yhä kesken. Tänään viimeksi harjasin siitä harmaata pohjavillaa pois. Pitäiskö hankkia tommoinen Furminaattori, jota kaikki hehkuttaa (googlella löytyy)?

Ja mitäs Roki... se on! Se pitää huolen, ettei vaan aamuruoka satu unohtumaan. Herätys piippaaminen alkaa n. klo 6 ja saa sitten kaikki koirat hereille. No hiljenee kyllä, jos ei yläkerrasta ala kuulua askellusta, mutta sitten Rino alkaa jyrsiä porttia... Näillä on kai YYA-sopimus. Jokainen kokeilee vuorotellen miten saisi isäntäväen aamuisin antamaan ruokaa! Nyt täytyy lähteä laittamaan makkarakeittoa pöytään muksuille.