Pe-la tuli virallinen ensilumi ja tänään sitten suvikumeilla oli suuntana Lahden pentunäyttely. Onneksi hoffit oli viimeisenä rotuna kehässä, että sai nukkua pitkään ja ajella kaikessa rauhassa Lahteen. Meillä oli koko perhe mukana, kun isäntä ja lapset teki samalla pikaisen sukulaisvierailun :).

No meidän osalta ei kerrottavaa jälkipolville näyttelystä jäänyt mutta maksettu harjoitus ;). Tuomarina oli siis Elina Haapaniemi. Pienten urospentujen luokassa oli ainoana musta Grappe Moravia Diamond, tuloksena 1 KP Pu2. Isoissa urospennuissa ainoana Juurusjärven Devi joka sai 1 KP PU1 ja Vsp-pentu. Pieniä narttupentuja oli kolme. Voittajana Malajzia Kralovska Staz, joka lopuksi 1 KP Pn1 ja ROp-pentu. Toisena Senita Felicia 2 KP ja kolmas Senita Finnella ilman Kp:ta. Muru ainut iso narttupentu ja sai sileän ykkösen. Arvostelu löytyy oikealta Murun arvosteluista. Taas oli takaosa ahdas ja kun Murulla oli taas omaa kivaa kehässä, niin ei voitu juosta kunnon vauhdilla :(. Siis lisää treeniä siinäkin asiassa. Muutoin se makasi näyttelypaikalla välillä oikein rentona, mutta kehän laidalla se häseltäminen sitten taas alkoi. Pitää kai lopettaa kaikkien namien käyttäminen kehässä kokonaan tyystin tai jotain.

Sillä aikaa kun isäntä ja lapset tosiaan suoritti pikaisen sukuloinnin, minä kävin Murun kanssa sosiaalistamislenkin Lahdessa. Kyllä huomaa että me ollaan maalta. Murun mielestä yksi kävelysauvoilla nurmikolla tallusteleva mummo oli todella epäilyttävä. Sitä piti tuijotella todella pitkään ja millään ei olisi malttanut jatkaa matkaa eteenpäin.... Pitäisköhän huomenna mennä näytelmätreeneihin pienen tauon jälkeen. Viikon päästä sitten taas olisi reissu Lahteen. Silloin on Lahden Kv näyttely jonne molemmat ilmoitettu. Tosin tuomarimme Italiasta on muuttuunut (taas) suomalaiseksi, joten katotaan ketä meiltä lähtee????