Eli hyvää ensimmäistä adventtia säästä huolimatta ;)

Hieman oli adventtitunnelmat kaukana, kun tuolla vesi/räntäsateessa tarpoi sadetakissa ja kumisaappaissa koirien kanssa! Nyt virittelin netistä kuulumaan Jouluradion, niin vähän pääsee tunnelmaan... Löytyy www.jouluradio.fi ja soittaa pelkkiä joululauluja jouluun asti. Meillä ei onneksi töissä nuo joululaulut soi, niin jaksaa välillä kotonakin kuunnella ;). Eilen ostin ensimmäiset joululahjatkin...

Oli nuo muutamat lumiset päivät ihania... nyt sitten viikon sataa :(. Keskiviikkona otettiin perinteinen joulukorttikuva meille tärkeimmistä asioista eli lapsista ja koirista. Isäntä hääri kameran kanssa yksikätisenä ja minä komensin lapsia ja koiria. Lisäksi tarvittiin vähän nameja ja yksi hihna (ette ikinä arvaa kenelle....). Tuloksen näette sitten lähempänä joulua, ei vielä julkaista ettei mene "yllätys" pilalle. Kotisivujen etusivuilla kuiteskin kuva koirista ilman muksuja. Huomatkaa hajurako ;).

Perjantaiaamuna tuli tuossa työmatkalla hieman äitiä ikävä. Oli nimittäin niiiiiiin mielenkiintoista ajella näitä sivuteitä. Ykkösellä piti jurnuttaa ja ylämäessä oli lähellä hyytyminen. Kuitenkin perille pääsin, ehkä taivaspaikkaa köyhempänä, mutta kuitenkin...

Eilen sitten hain ruokaa Rokin & Oton kasvattajalta ja perinteisen Skywatch's kalenterin. Siinä löytyy Skywatch's kasvatteja joka kuukaudelle. Meidät poitsut ovat Mister Joulukuut 2009.

Huomenna sitten saapi avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Lapsilla niitä löytyy peräti kolme/nenä. Itsellä Mauri Kunnaksen kuvakalenteri ;) Ja niille joilla ei kalenteria ole, löytyy melko ihana http://joulukalenteri.positiivarit.fi eli sinne vaan huomenissa =).