DSC_0006.jpg

Nyt onkin ollut harvinaisen lämmin marraskuu tähän asti. Lämmintä on parhaimmillaan ollut +13C eikä ensiluntakaan ole vielä täällä Kouvolan seudulla nähty. Myöskin hirvikärpäset ovat uudelleen heräilleet, jote metsään mennään vaan jos on aamupakkasta! Jopa pururatalenkin jälkeen löytyi yksi....en tykkää!

Aksailtu ollaan säännöllisesti kerran viikossa. Ja pääosin ihan hyvillä mielin ollaan aina treeneistä lähdetty. Muutamissa viime treeneissä on ollut hieman havaittavissa taas ranteessa roikkumista, mutta pitää alkaa sitä työstämään ja sainkin siihen taas hyviä neuvoja. Viime viikolla jopa tehtiin ekalla radalla ehkä meidän paras rata. Yleensä se kuudes tms. rata on meidän parhaita... Nyt ollaan lisäksi käyty muutaman kerran toisen kouluttajan keppitreeneissä. Normitreeneissä me vaan jätetään kepit väliin nääs. Verkoilla ollaan aikanaan aloitettu treenaaminen ja nyt on tarkoitus pikku hiljaa päästä niistä eroon. Ollaanko nyt kahdella treenikerralla päästy viidestä verkosta eroon? Viime treeneissä Murulla oli jo taas ihan selvästi hajua hommasta ja hienosti osasi kepeille mennä. Toki virheitäkin tulee mutta niin kuuluukin. Tahtotila olisi saada kepit aika varmoiksi. Ne varmaan on yksi meidän suurimmista kompastuskivistä tässä lajissa kieltäytymisen lisäksi :). Mutta kuten yksi ryhmämme jäsen sanoi, "tähän jää koukkuun". Tosin meillä on vielä pitkä matka edes möllikisoihin ;). Pitäisi saada aikaiseksi alkaa askartelemaan kotipihalle 5-6 hyppyestettä ja se rengas. Voisi erityisesti niitä vaikeampia kuvioita treenata ilman koiraa ja koiran kanssa. Kummallakin meillä on omat palikkamme jotka tarvivat uudelleen ohjelmointia.

Päivät on jo niin paljon lyhyempiä ja pimeä tulee yllättävän aikaisin. Itse yrittää käydä valoisan aikaan vielä lenkillä jos mahdollista mutta ainakin aamuvuorojen jälkeen se alkaa olla mahdotonta. Ei kun heijastinliivit ja otsalamppu kehiin. Pihalle olen jo viritellyt valoja ja lisääkin pitäisi viritellä. Täällä maalla kun ei kovin moni nää meidän pihaan. Ompahan vähän valoisampaa.... Ja eipä mene kauaa kun on jo joulu! Pakkasta toivoisi kyllä siinäkin mielessä että tulisi valoisampaa ja koirat ei toisi niin paljon rapaa sisälle! Komeita revontulia kyllä on ollut.

Työpaikkallakin puhaltelee uudet tuulet. Ehkä pahin työstressi on ainakin hetkellisesti ohi. Katsotaan mitä tämä loppuvuosi siellä tuo tullessaan. Nyt on yritettävä vähän ehkä tehdä extraa joulua ajatellen ja mahdollista näyttelyreissuakin ajatellen. Likoillakin alkaa olla nuo joululahjatoiveet aika kalliita... Tulee ehkä vaan muutama lahja, mutta kallis :o. Eipä tässä ylimääräistä rahaa ole kai kellään näinä aikoina. Ei kuitenkaan ihan määrättömästi halua extratuntejakaan tehdä, koska eipä siinä sitten näkisi perhettä eikä koiriakaan. Jokin tasapaino on pyrittävä pitämään.... Isäntäkin vihdoin meni saikulta töihin. Ei enää kodinhoitajana jaksanut olla. Mutta ei kyllä ehkä tehokkain kodinhoitaja ollutkaan...

Ja mitäs sitten. No tuloillaan on luustokuvaukset, kohta voi alkaa odottamaan Messarin aikatauluja ja siitä sitten joulun tuloa. Meidän perheessä jokaisella on jo joulukalenterikin (ihmisillä).

DSC_0009.jpg

DSC_0032.jpg

DSC_0021.jpg

DSC_0036.jpg

P.S. Minut on haastettu! Tähän palaan myöhemmin kunhan keksin ensin kymmenen seuraavaa :D