HYVÄÄ ENSIMMÄISTÄ ADVENTTIAsmiley.
 
Onkin melkein kuukausi kun viimeksi on tullut kirjoiteltua. ei mitään hirveän ihmeellistä ole tapahtunut, joten on jäänyt vähiin vuodattaminenkincheeky. Kissat on nyt leikattu, joten sekin ongelma on nyt poissa päiväjärjestyksestä. Salamakin on nyt saanut kaulurin pois ja kissan saavat olla valvotusti nyt myös RInon kanssa ja Rino ilman kuonokoppaa. Viirua Rino suorastaan pakoilee. Tietää että sieltä tulee turpiin jos yrittää jotain ja välillä voi tulla muutenkin wink. Salamaa Rino pyrkii vähän välillä ahdistelemaan kun Salama välillä pakoilee ja Rinosta olisi niiiiiiiin kiva jahdata jotain elävää maaliaindecision. Ehkä tämä tästä tasaantuu. Seuraavaksi jänskättää miten mahtaa joulukuusen käydä??? Täytyy ainakin varmuudeksi pistää se katosta kiinni myös!
Seuraavaksi kissat kuvin;

Salama painaa 2 kg ja Viiru 4 kg. Ikää siis reilu puoli vuotta.

Luntahan saatiin odotella aika pitkään, mutta onneksi oli jotain väriläikkiäkin sitä odotellessa:

Ja lempitalvilintuni;

Perjantaina vihdoin tuli sitä paljon kaivattua lunta. Tosin saisi sitä vielä enemmänkin tulla. Meillä on alle 5 cm lunta. Torstaina-perjantaina puhalsi oikein kunnon myrskytuulet ja perjantain minun oli soitettava jo isännälle töihin, kun vanhan navetan/tallin kattopellit alkoi mennä rullallesurprise. Onneksi isäntä ehti paikkaamaan ennen kuin koko katto lähti lentoon.
Tässä sitten Rinon mielipide lumimyrskystä;

Tykkää kyllä lumesta ihan suunnattomasti, mutta se tuuli oli liikaa sillekin. Toivottavasti nyt älyäisi alkaa kasvattamaan sitä talvikarvaa. On selästä aivan alusvillaton jo. Ihan kuin sakemannia silittelisi, kun on niin karhean tuntuinen turkki käteen. Rino on nyt ilmoitettu Liettuan voittaja näyttelyihin maaliskuussa. Ajattelin että meillä on kummallakin matkavakuutukset voimassa, passi on vielä voimassa ja pentuakaan ei meille mistään ehdi siiheksi tulemaan, niin voidaan vielä kerran reissata Rinon kanssa. Titteleistä viis, kunhan yksi serti irtoaisismiley.
Nyt meillä on talvitauko myös tokoilussa. Aloitin ratsastuksen peruskurssin ja se on juuri tiistaisin kuin olisi tototreenitkin tuonne helmikuun alkuun asti. Eka ratsastustunti oli oikein mukava. En tippunut selästä ja päästiin ravaamaankinlaugh. Muutama laukka-askelkin tuli sekaan kun heppani sai vähän säihkeitä. Muuten kyllä oli tooooooosi rauhallinen risteytysruuna. Lopuksi päästiin viemään hevoset talliin ja riisumaan varusteista ja loimittamaan ne yöksi.

Siinäpä ne tärkeimmät. Näin joulukuussa töissä on kaikkein kiirentä aikaa ja jossain välissä pitäisi jouluvalmistelutkin tehdä. Messariin lähden sunnuntain ihan turistiksi ja shoppailemaan elukoille jotain kivaa jouluksiheart.

Ja pentukuumeilu jatkuu. Ruotsissa olisi tulossa mielenkiintoinen yhdistelmä, samoin Saksassa olisi minua kiinostava yhdistelmä. Mutta sitten ettää maaliskuussa pitäisi lähteä jollain hakemaan pentu ulkomailta??? Eikä niihin pääse tutustumaan etukäteen... Aina on riskejä ja tuleeko sitä mitä toivoisi....

Hyvää Joulunodotusta kaikille ja nautitaan edes tuosta vähästä lumestaheart.