Vuodatus uusiutuu ensi viikolla ja katkoa voi kestää parikin viikkoa. Eli kyllä täällä hengissä ollaan ja palataan astialle sitten sen jälkeensmiley. Toivotaan että uusi vuodatus sitten toimii ongelmitta ja kaikilla ohjelmilla.

Tänään käytiin hakemassa Rinolle rokotukset Vilnan reissua varten. Tosin meillä olisi muutenkin ollut huhtikuussa rokotukset uusittavana, että eipä haittaa. Ja jos se pentunen meille joskus jostain löytyy, niin on sitten rokotukset toisella jo kondiksessasmiley. Eläinlääkärillä oli vähän ruuhkaa. Siellä oli kaksi koiraa taju kankaalla kun mentiin ja kolmas tuli pissapurkin kanssa kun odoteltiin. Rinon sitten tutkittiin ja taivuteltiin ja rokotettiin odotushuoneessa. Mitän erikoista ei koirasta pikatutkimuksella löytynyt, paitsi harvinaisen puhtaat hampaatsurprise. Eikä edes barffaa eikä saa kovin usein oikeita luita. Nappulatkin turvotetaan ettei tulisi mitään kiertymiä.  Mutta puruluita on kyllä pitkin kämppäächeeky.
Muutoin ei mitään ihmeellistä. Treenitauko jatkuu, koska ratsastustunteja on vielä noin kuukauden verran. Kohta sekin lysti loppuufrown. Pitääköhän varata jostain vakitunti?