Olipa upea kevätsää tänään. Bongasin lenkillä ekat leskenlehdet, kaikki kolme kappaletta tuolla Iitin tien varressa. Samoin ensimmäinen nokkosperhonen lenteli pihalla. Siinä noita luontohavaintoja... myös isäntä bongattu pihalla vaihtamassa kesärenkaita. Oli niiiiiin iiiiiiihana, että vaihtoi minunkin autoonHymy. Ei tarvinnut itse tehdä sitä tällä kertaa. Auto kyllä kaipaisi pesua, mutta ei vielä täällä maalla kannata harkitakaan....

Äsken sitten menin laskemaan Rokia ja Rinoa sisälle pihalta. Rino sai hieman "kiitosta"Huuto. Oli raahannut täyden kompostinheräteastian kompostilta rapun eteen, pureskellut kannen auki ja veti sitä jauhetta nenä vihreänä naamariin!!! Kyllä on nyt varmasti ruuan sulatus hereilläNolostunut. Kyllä on kekseliäitä nämä hovarontit! Nyt saa olla vähän aikaa tuolla tarhan puolella "sulattelemassa". Joku oli sitten lisäksi oksentanut aamuruokansa makuutyynylleen ja tietysti astuin siihen kun tyhjensin pyykkikoriaOtsan rypistys.

Lahden aikataulut on tulleet nettiin. Hoffeja 35 kpl, 19 urosta ja 16 narttua alkaen klo 10. Lisäksi kaksi harjoitusarvostelijaa, joiden pitäisi olla yhtä aikaa kahdessa muussakin kehässä. Ehkä ehtivät sitten narttuja katsomaanSilmänisku. Ja kehä on taas kokoa postimerkki vaikka samassa kehässä on myös dogo argentinot ( ja beaglet ja pesukarhukoira).

Lykkyä kaikille huomenna Lappeenrantaan suuntaville koirakoilleHymy. Ollaan hengessä mukana!