Tässä aamulla laskin koirat etupihan puolelta ulos. Sitten menin kodinhoitohuoneeseen ja vilkaisin takapihalle. No orava istui puussa. Ei siinä mitään, koirat ei pääse puuhun. Mutta mitä olikaan maassa:

Onneksi koirat ei olleet ehtineet takapihalle. Meillä on joskus ennenkin ollut fasaani, mutta sillloin Otto muutaman kerran antoi niille kyytiä, niin älysivät pysyä poissa. Ne parat kun ei oikein osaa lentää, niin Ottokin melkein tuli pyrstösulkien kanssa takaisin. Mutta jos Rino olisi bongannut, niin paisti olisi ollut valmis! Rinolla on tuota nopeutta vaikka muille jakaa. Ei kun äkkiä itse etupihalle ja koirat tarhaan. Tuo sitten siitä itsekseen hipsi pellolle pihasta. Joku aamu meillä varmaan on fasaanipaistia ala Rino.

Seuraava luontohetki olikin sitten oravan ja harakan välillä. Ne tappelivat parissa puussa. En tiedä yrittikö orava harakan pesälle vai mistä oli kiistaa???

Pakolinen luontohetki on sitten nämä joutsenet joita on päivittäin tässä ympärillä. Rinokaan ei suuremmin niitä hätyytä tai sitten käy nostamassa ne lentoon. Ei kuitenkaan nokkatuntumaan mene, jos ne ei lähdekään lentoon.

Samalla yllätin kurjen. En edes huomannut sitä ennen kuin lähti lentoon. Eli tosi huono kuva siitä:

Ja vapun kunniaksi kukkia. Meillä ei hirveästi vielä kuki mikään kun vasta lumet suli.

Vanhempieni pihalla oli lauantain ollut ensimmäinen kyy. Eli niitäkin on liikenteessä. Punkkipannatkin alkaa olla taas ajankohtaiset....

Ja lopuksi

HYVÄÄ WAPPUA!!!!