No nyt on näyttelyt tältä viikonlopulta käyty. Ja tulokset vähän niinkuin kuvittelinkin.

Kouvolassa olin perjantaina vähän talkoilemassa. Mutta kun se oma auto oli remontin alla, niin en sitten paria tuntia kauempaa siellä ollut, vaan suunnattiin vielä vähän kävelemään taiteiden yöhön. Kun talkoista lähdin klo 19 jälkeen, niin vielä puuttuivat ruusukkeet ja pokaalit...

Tuomarina oli romanialainen vanhempi mies. Oli muuten tosi tehokas tuomari ja edellä jopa aikataulusta. Piti sitten tupakkataukoja odotellessaSilmänisku. Ja sattui koneella kirjoittava kehäsihteerikin. Tosin siinä oli kaikki kirjoitettu pienellä. Onneksi oli edes pisteitä käytetty! Rino oli yksin luokassaan. Tulos eri1 pu4. Tuomari mietti kauan antaako meille eh:n vai erin: silmien vaaleuden takia. Onneksi päätyi sentään eriinNauru. Pu1 ja Rop Kassu (Gautiergold) kera viimeisen sertin. Pu2 & varaserti Emo's Rempo, Pu3 & vsp-vet Hoffilove's Juno ja me sitten neljäs. Rop-pentu oli muuten Maijun Hemi (Damirazin Henkivartija).  Nartuissa Amix Cheremchina vsp & serti, Courgardien Analyze This pn2 & rop-vet, Skywatch's Darling pn3 ja Amix Bellariina? pn4. Narttujen varaserti käyttöluokan nartulle. Ei ollut luetteloa, niin voi olla vähän nimet mitä sattuuViaton.

Heinolassa kerrankin sain auton aikans lähelle kehää. Yleensä ollaan oltu melkein raviradalla parkissa! Heinolasta löysin myös Rinolle pitkään etsimäni vihreän krokotiilin. Edellisestä on nahat jäljellä... sen harvoja lempileluja! Tiesinkin ettei mitään tarvii tältä tuomarilta odottaa ja niinhän se kävi; eh1. Oli suuret hampaat (eikös pihavahdilla kuulu ollakinYllättynyt), lisää täyteläisyyttä runkoon (haloo 17kk) ja etuliikkeet "löpsyy". No siinä postimerkissä ei paljon juostu. Tahtoi mennä aina naapurikehän puolelle, kun ei mahduttu edes yksin juoksemaan! Kassu oli ainut avo uros ja tulos pu1 & vsp. Hemi taas rop-pentu. Jos oltais eri saatu, niin oltais saatu yx serti lisää... Nuo-nartuissa Kerttu (Hayaklause Gerbera) eh1. Tämä tuomari ei siis junnuista/nuorista välitä. Skywatch's Just For You pn1 & rop, käyttönarttu eh1. Vetskunartuissa Amix Bellariina rop-vet & pn2 ja Skywatch's Darling pn3.

Eli näin tämä "turnee". Nyt taas muistan miksi en suuremin välitä suomalaisista naistuomareista...No harvemmalla suomalaisella miestuomarillakaan tulee käytyä. Olenkohan rasisti tai jotainSilmänisku. Viikon päästä Tervakoski Kv. Siellä myös tiukahko tuomari, joka satavarmasti sanoo tuosta hännästä!!! Toivotaan että liikunta ajais hännän ohiKieli ulkona.

P.S. Arvostelut tuolla oikealla "Rinon arvostelut"

Tässä vielä pari kuvaa (kuvaaja Paula Sievilä, kiitos Paula)

1251096707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251096746_img-d41d8cd98f00b204e9800998e