Tuli polkaistua näyttelyvuosikin käyntiin pääsiäislauantaina Imatralla. Tuomarina oli Teija Salmi-Aalto, jolla ollaan käyty vajaa vuosi sitten viimeksi. Hoffeja oli ilmoitettu 16 kpl ja viimeisenä rotuna kehässä. Lähdin ihan hyvissä ajoin ajelemaan koska minulla oli tilattuna Milomaticilta tarjouspeti yms. ja ne piti hakea ajoissa pois. Matkalla olikin sitten Taavetin ja Luumäen välillä lisäksi tietyöt jossa sai ajaa 40-60 km/h. Tulinkin aika hyvään aikaan sillä ohjasivat jo siinä vaiheessa aika lähelle hallia parkkiin. Niinpä ei ollut pitkä matka roudata välillä ostokset autolle. Häkkialue oli taas jälleen aika täynnä, mutta joku ystävällinen kääpiöpinseri? ihminen piteli Murua että sain häkin pystyyn :). Yritin muutamia tuttujakin siellä bongailla ja muutaman näinkin. Hoffit oli hallin "alkupäässä" jossa oli aika ahdasta... Toki siinä päivän mittaan alkoi tulla tilaakin kun väki lähti kotia kohden. Murusta varovaisesti harjailin pahimpia irtokarvoja pois siinä odotellessa. Siitä nimittäin todella lähtee karvaa!!! Ja meidän kehä oli myöhässä varmaan tunnin verran. Hoffeja oli yksi narttupentu josta tuli Rop-pentu. Yksi nuortenluokan uros (Stelmo's Norris?) joka eri1 & sa, neljä avourosta joista kaksi erinomaista ja kaksi erittäin hyvää, voittajana Uskihoff's Elmore kera sa:n. Valioluokassa Venäjältä Rubik joka eri &sa. Niinpä paras uros kehässä oli kolme blondiurosta. Voittajaksi nuorten luokan Severi (joka muuten oli myös tuomariharjoittelussa "paras uros" ja tämä tuomari oli yksi joka otti "näytöt" vastaan) saaden sertin ja cacibin, toisena Rubik kera varasertin ja varacacibin ja kolmas Elmo. Nartuissa avoimessa seitsemän narttua.  Täällä skaala hyvästä erinomaiseen. Kaikki neljä sijoittunutta ainakin saivat erin ja kaksi ensimmäistä taisi saada sa:n. Voittaja Alapörkän Adele ja toinen Hofmacher Ruby. Molemmat merkkareita. Sitten vihdoinkin päästiin Murun kanssa kehään. Murulla olikin ollut jo toooooosi tylsää ja se oli vuoroin kerjännyt vierailta rapsutuksia, vuoroin kirputtanut ja komentanut minua ja välillä muita koiria. No kehässä sitten seisomiset vielä jotenkin sujui mutta juokseminen.... huoh! Siellä peitsattiin ja laukattiin ja pompittiin. Mutta kai tuomari jotain näki koska arvostelussa lukee erinomainen askelpituus :D. Saatiin erinomainen ja sa. Yksi veteraaninarttu oli vielä. Musta Emmy sai ansaitusti Erin ja sa:n ollen samalla rotunsa kaunein veteraani! Paras narttu kehässä oli siis kaksi merkkaria, yksi blondi ja yksi musta. Nyt juokseminen pienen harjoittelun jälkeen sujui ehkä paremmin ja kiilattiin avoluokan narttujen väliin. Voittaja siis avoluokan ykkönen kera sertin ja cacibin, toisena Muru varacacibilla, kolmas avoluokan kakkonen ja neljäs vetsku. Eihän rop kehään nyt kahta blondia olisi voinut laittaakaan ;)

Rop oli uros.  Murun arvostelu löytyy tuolta sivusta.

Sitten pikaisesti vessaan ja kamat äkkiä kasaan. Meillä nimittäin yhdet 40 vee bileet olisi alkaneet neljältä mutta pääsin Imatralta lähtemään kolmen jälkeen vasta. Vähän ehkä raskaalla kaasujalalla tuli tultua kotia kohden. Välillä paistoi ja välillä satoi lunta. Onneksi on vielä viikon verran talvirenkaat alla. Toivottavasti sitten jo oikeasti lämpenisi. Nyt on satanut pikkuisen lunta joka päivä ja päivälämpötilakin on vaan muutaman asteen plussalla. No viimeistään kun olen toukokuun eka viikko töissä tuon 47,25 tuntia niin sen varmaan kruunaa kaunis ja lämmin sää!!!

No päästiin puoli. kuuden pintaan juhliin mukaan. Olikin oikein kiva ilta saunoen kotasaunassa ja lilluen paljussa. Ja toki tarjoilut ja seura oli erinomaisia! Kivaa joskus päästä vähän "vapaallekin". Sääkin oli ihan kiva mutta kyllä sitten yöllä alkoi kylmä hiipiä kotaankin ja kotiin päästessä piti varpaita sulatella hetki.

Viikon päästä olisi sitten Murun kanssa eka kunnon roadtrippi suunnitelmissa. Kun ei tänä vuonna ole ulkomaan suunnitelmia niin mennään sitten Suomen rajojen sisäpuolella muutama pitempi reissu. Vaikka sitten karvattomana. Muru kovin merkkailee ja on kovin kiukkuinen vieraille koirille. Ei kuitenkaan Rinolle. Joten nyt jännityksellä odotetaan milloin juoksuja tekee??? Ja onko mahdollinen isäehdokas ehtinyt käydä lonkkakuvissa ja onko ne ok??? Ja jos kaikki natsaa niin onnistuuko astutus???? Ollapa se kristallipallo näin pääsiäisen kunniaksi :) Tässä tänään otettu kuva karvatilanteesta.

20170416_115113.jpg

Hyvää pääsiäistä!!!!

20170405_132207.jpg20170405_193801.jpg20170406_154706.jpg20170415_171633.jpg20170408_172017.jpg

P.S. Tuolta Oma Rakas kennelin linkin alta löytyy Murun siskon Onnelin pentusuunitelmia <3