Olen viikon aikana tehnyt Rinolle muutaman peltojäljen, jossa kulma ja pari keppiä. Rino oli jotenkin tekemisen puutteessa, kun oli käynyt isännän kanssa vaan hihnalenkeillä... niin ajattelin vähän kokeilla kuin kulmat uppoaaSilmänisku. Ihan siis aivotreeniä sille. Ekalla jäljellä sitten keräilin alaleukaani, kun kaveri meni kuin juna kulman! Paremmin ei voisi kulmaa ajaa. Ja kepit oli ennen ja jälkeen kulman. Nekin ilmaisi molemmatHymy. Toisella jäljellä heitti pienen lenkin kulmassa, mutta hienosti löysi kulman ja molemmat kepit kulman jälkeen. Jee!!!

Tänään sitten oli todelliset sadekelin treenit metsässä. Onneksi olin aamulla jo käynyt lenkillä, niin osasin pukeutua sään mukaan. Eli pitkät kalsarit sadepuvun alle, villasukat saappaisiin ja treeniliivi päälle. Käsiä vähän paleli, mutta eipä käsineistäkään olisi ollut apua! Rino ajoi jäljen hienosti, tiesi paremmin jäljen kulun kuin minä itse! Pitäisi katsella enempi eteensä, eikä maahan, kun jälkeä tekee. Kerran melkein törmäsin puuhun, kun tuijottelin vaan maahanNolostunut. Ensi kerralla sitten kai kokeillaan toisen tekemää jälkeä. Saa nähdä mitä siitä tulee???

Eilen kävin Rinon kanssa metsälenkillä ja takaisin päin tullessa otti jäljen lähellä ketun pesää. Lähti jäljelle siitä ja hetken päästä kuului metsän reunasta hyvin epäinhimillinen rääkäysYllättynyt. Koira se ei ollut, joten joko Rino yhytti ketun tai korpin (niitä lähti parvi siitä sitten lentoon). Kutsusta Rino tuli luokse, mutta kovasti olisi mennyt takaisin (otin hihnaan). Oton kanssa kävin pyörälenkillä, ja siellä sitten yhytettiin irtokoirana mäyräkoira. On siitä samasta talosta josta usein sinkaisee nöffi peräänOtsan rypistys. Viimeisin saldo oli neljä nöffiä ja se mäykky pihassa... ja tietty kaikki vapaana!

Rupesin eilen kaipailemaan Otron viime lääkärikäynnin vakuutuskorvauksia. Lähivakuutukselta oli tullut 26.5. korvauspäätös ja yleensä rahat on tilillä, kun päätös postilootaan kolahtaa. Nyt ei niitä tilillä näkynyt vieläkään ja laitoin käsittelijälle sähköpostia asiasta. Kyseli sitten onko varmasti tilinumero oikea ja eikö suoritusta näy sillä tilillä??? No kyllähän tilinro oli oikea ja ei vaan rahoja näkynyt. Oli sitten kirjanpitäjän kanssa noita alkanut setvimään ja ylläri ylläri; sen päivän raha-ajo olikin kaatunut silloin ja huomasivat asian NYT kun rahojani kaipailinYllättynyt. 15 muutakin ihmistä oli jäänyt ilman vakuutuskorvauksiaan. Lupasivat nyt sitten laittaa rahat tulemaan...

Tässä on nyt vapaat vietetty. Eilen istutin anopin tuomat kesäkukat ruukkuihin ja tänään on vietetty sadepäivää. Huomenna alkaa sitten 8 päivän työputki, joka päättyy ensi viikon lauantaina Kotkan näyttelyyn. Toivottavasti nuo kelit hieman lämpenisi. Nyt olisi viikonloppuna ollut kaikkea mielenkiintoista ohjelmaa; Monzahova-kennelpäivät, Korialla erämessut pe-su, konsertti jäähallilla yms. Eniten harmittaa kun ei päästä kennelpäiville, mutta toivottavasti sitten Terviksellä nähtäisiin taas sisaruksiakin ja paljon hoffituttujaCool.