Pitkästä aikaa käytiin eilen tokotreeneissä Rinon kanssa. Vähän jänskätti, kun tosiaan on aikaa kun viimeksi ollaan oltu. Eikä vielä kertaakaan sisätreeneissäPäättämätön. Koiria alottelevien ryhmässä oli n. 35 kpl, eli ihan tarpeeksi! Meidät jaettiin kolmeen ryhmään ja jakauduttiin eri huoneisiin sen perusteella. En kyllä ihan päässyt selville jakoperusteista... ilmeisesti vähän koon perusteella. Me jäätiin viimeiseen ryhmään, joka oli kai suurimmat koirat (tosin joukossa oli yksi bostoni) ja oltiin suurimmassa huoneessa. Siinä sitten kouluttaja kävi tervehti koiran tai omistajan (sai valita). Valitsin itseni, kun Rino rrrrakastaa kouluttajia. Eli yritetään treenata, että koira pysyy sijoillaan eikä pussaile kouluttajiaNolostunut. Ja aika hyvin se menikin. Sitten ohitusharjoitus, sivulle tulo/istuminen jne. Paljon odottelua tietysti suuren koiramäärän takia, joten treenasin lyhyitä seuraamisia, liikkeestä maahan menoa, kontaktiharjoituksia ja näyttelyseisontaa siinä odotellessa. Tulipahan treenattua häiriön allaSilmänisku. Jos nimittäin ei tehty jotain, alkoi Rino haistella tekonurmimattoa ja lopulta nyhtämään sitä. Eli siis matto sai olla rauhassa, kun vähän treenattiinViaton. Huomenna olisi vapaapäivä ja näyttelytreenit. Toisaalta olisi kiva mennä, kun ensi viikolla ei taas töiden takia päästä mihinkään, mutta katsellaan viitsiikö lähteä ajelemaan.... Olin kuitenkin positiivisesti "yllättynyt" kuinka hyvin Rino käyttäytyi, vaikka veti paikan päälle kuin hinaaja!

Isäntä sai vielä saikkua kuukauden lisää tuon käden takia. Toivottavasti sen jälkeen jo työkykyinen. Sara oli maanantaista tiistaihin kuumeessa ja ollut iskän kanssa kotosalla. Nyt tuntuu kuiteskin taas oikein terveeltä. Oli tänään jo ulkonakin. Isäntä tuossa teki traktorin kanssa kanssa tytöille ison lumikasan, niin pääsevät laskemaan mäkeä. On tuo lumi ollut vähän kortilla tänä vuonnaSilmänisku.

Nyt täytyy mennä ruokkimaan lapset ja koirat! Lumikelejä toivotellen...

P.S. Ilmoitin Rinon Tampereelle. En ole ikinä siellä käynyt koiran kanssa enkä tiedä millä menen sinne (en tykkää yhtään ajaa Tampereella), mutta täytyy puhua isäntä kuskiksi tai sitten ajettava itse...