Loma on nyt lusittu ja tänään odottaa taas työmaa. Saas nahdä mahdunko työasuunViaton... Vähän voisi lämpötilat kyllä helpottaa, kun siellä ei tuo ilmanvaihto oikein pelitä! Ei kyllä ole ollut yhtään ikävä töihin, ainoastaan rahaa on ikäväNauru.

Vappuun mennessä piti päivähoitoon ilmoittaa, miten lapsi tarvitsee hoitoa. No silloin isäntä oli työttömänä ja itse tiesin lomani olevan kesäkuussa. Isännällä lomaa vaan kaksi viikkoa ja aloittaa maanantaina. Eli tietysti sanottiin irti hoitopaikka kesä-heinäkuuksi. Säästää kuitenkin useamman satasen ja vielä pitäisi viedä ihan vieraaseen päiväkotiin kesän aikanaOtsan rypistys. Sitten tietty isäntä sai töitä ja kesäkuun eka viikko meni mummojen avustuksella. Sitten olenkin ollut loppukuun lomalla ja nyt pari päivää menee taas mummojen piikkiin. Sitten tosiaan isäntä on lomalla pari viikkoa. MUTTA SITTEN; kaksi heinäkuun viimeistä viikkoa. Olen töissä 7 pvänä. Toinen mummoista voi hoitaa osan, mutta mistähän tekisin kolmeksi päiväksi hoitajan??? Tai sitten jompaan kumpaan meistä iskee joku mystinen tauti... Eipä noita voi töihinkään ottaa! Tosin perinteisesti isäntä kyllä onnistuu itsensä jotenkin telomaan loman aikana... Itsekin olen "yrittänyt". Ensin piti amppari sormeen... ja ei, en ole vieläkään allerginenSilmänisku. Eilen sitten poltin sormen uunin luukkuun... No ensi vuonna en sano hoitopaikkaa irti. Maksetaan sitten turhastakin niin ei tule noita ongelmia ja päänvaivaa. Ja sitten Ninakin kai pärjää jo yksin työpäivät, täytttäähän se ensi vuonna jo yhdeksän!

Ja mitäpä koirat... On niin kuumat säät, että mielellään makoilevat sisällä. Otto käy välillä lataamassa ulkona aurinkoenergiaa. Eli menee laataksi makailemaan aurinkoon ja nauttiiCool. Varmaan mietiskelee niitä talven kylmiä pakkassäitä... Rino sen sijaan hakeutuu kyllä varjoon, heti kun on kaikki lentävä jahdattu pois. Lenkit ja uittamiset on ajoitettu iltoihin, jolloin on siedettävä lämpötila, mutta ötiäisissä löytyyHuuto. Rino aloitti tuon karvanheitonkin... Eli loppu kesän näyttelyissä esiintyy kesäkarvassaCool. Ja nyt taidan siirtyä pihalle sitä harjailemaan...ei muuten kuulu sen lempipuuhiin tuo harjaus!