Tämä viikko on minulla kesälomaa ja näköjään heti tämmöisellä tihkusateella näyttää menevän tämä päivä. Käytiin tänään Murun kanssa metsälenkillä oikein autolla kun ei kehtaa enää tuosta naapurin härkäpapupellon läpi kahlata! Ja ihan kuivana selvittiin lenkistä. Vähän tosin jänskätti auto jättää sellaisen tienpätkän päähän kun siellä on metsäkone mellastanut. No ei kuulunut koneen ääniä ja sen verran reunaan ajoin että pitäisi ohikin mahtua. Ja ehjänä oli tallessa kun tultiin takaisinkin :).

Lauantaina vietettiin Saran nimppareita vähän myöhässä ja Ninan 15v päiviä vähän etuajassa kun olen taas töissä kun oikea synttäripäivä on. Menihän yksillä siivoamisilla ja leipomisilla. Sunnuntaina sitten Murun kanssa tehtiin roadtrip läpi kauniin kesäisen Suomen. Suuntana oli Saarijärvi. Vähän mietin taas kun klo soi 5.50 että miksi oi miksi??? Kerrankin kehä olisi voinut olla vaikka tunnin myöhemmin. Aika rauhassa sai taas ajella menomatkan. Pysähdyttiin juuri ennen Saarijärveä Apsilla vessassa ja Murukin tekaisi molemmat hädät. Niinpä paikan päällä en ottanut edes häkkiä autosta kun tiesin että pärjätään ilmankin.

Hoffeja oli ilmoitettu 12 kpl ranskalaiselle Sylvie Derrertelle. Aika nopea tuntui olevan ja arvostelut oli aika lyhkäisiä (Murun löytyy tuolta reunasta). Yksi oli poissa ja kaikki muut taisivatkin saada erinomaisen. Uroksia oli neljä ja kaikki saivat erin ja sa:n. Blondille valiouroksen omistajalle oli kuulemma sanonut että ei yleensä tykkää blondeista hoffeista sillä näyttävät omituisilta kultaisilta noutajilta mutta tästä tykkää. Tykkäsi jopa niin paljon että kyseinen koira Hofmacher Merlin oli lopulta Rop. Muru oli ainut valionarttu ja sai erin ja sa:n. Lopulta paras narttu 3. Voisi olla kiinteämpi liikkeessä ja allekirjoitan sen kyllä. Vieläkään ei ole hävinnyt tuo vyötärömakkara pois juoksujen jäljiltä. Kroppa kai luulee olevansa tiine vaikkei muita valeraskauden oireita ole. "Zen" vaihekin on mennyt jo ohi. No ehkä se kohta siitä kapenee kun jos pentuja olisi tullut niin parin viikon päästä olisivat syntyneet. Niin muuten paras narttu kehässä kaikki kolme koiraa oli myös blondeja. Ja lopulta rop, vsp, rop-vetsku ja vsp-vetsku olivat blondeja. Että en tiedä joutuiko tuomari tarkastamaan kantaansa. Harmi kun ei ollut yhtään mustaa niin mitä hän olisi siihen sanonut :).

Viikolla on tarkoitus viedä likat Särkänniemeen kavereiden kera, lauantaina käydään kääntymässä Murun kanssa Tuomarinkartanossa näyttelyllä ja sunnuntaina sitten Tervikselle ensin vähän talkoilemaan ja sitten kuvailemaan toisten hoffeja. Ja maanantaina ei armoa vaan klo 6.30 töihin... Sitten loput kesälomasta (kaksi viikkoa) on syys-lokakuun vaihteessa. Nyt kun niitä pentuja ei tule niin vähän on suunnitelmat auki mitä tekisi. Harstad ja Herning olisi kiinnostaneet mutta Herningiin ei ole kellään reissua tiedossa eikä nyt innosta yksinkään lähteä sinne ajamaan. Ja Norjaakin mietin että jos sitten ensi vuonna... Pitäisi vaihtaa autokin vähän nuorempaan niin jos vähän säästäisi. Ninallekin pitäisi löytää jostain skootteri joka sille kelpaa....