Alkoihan se kesälomakin vihdoin! Nyt on lupailtu vähän kuivempia kelejäkin että jos ainakin saisi suon matonpesusouvin loppuun. Ihan painepesurilla niitä vaan pesen mattotelineellä, mutta kyllä siinä vuorokausi menee kun ne kuivaa vähintään.

Reilu viikko sitten olisi ollut erkkarikin ja ihan viimeiseen iltaan arvoin että lähdenkö? Mutta koska keliksi oli luvattu vetistä ja kylmää sekä itsellä nuhaa & kurkku kipeä, niin päätin jäädä kotiin sohvan nurkkaan omien karvakorvien kanssa <3. Ensi vuonna sitten jos tulisi bongailemaan uroskehää "sillä silmällä", jos vaikka olisi saatu läpivalaistua tuo koiruuskin siihen mennessä ;). Vieläkään ei ole juoksuja aloittanut, olen jo kehitellyt kauhuskenaariot piilojuoksuista, kohtutulehduksesta yms. Mutta ei nyt sitte tarvi  ennen kuin viikon päästä aloittaa kun ei kerran ole tähän asti aloittanut... Saataisiin reissu käytyä. Salapoliisityönä omistajalistan, facebookin ja googlen avulla olisin sitä mieltä että meitä on viisi hoffia näyttelyissä. Kolme olisi uroksia, merkkariuros Puolasta joka asuu Venäjällä, musta uros joka asuu Puolassa? alkujaan Ranskasta, blondi uros Saksasta joka samalla omistajalla kuin eka, sitten Muru ja valioluokan merkkarinarttu Puolasta... Että varmaan tuo valioluokan narttu meidät pesee mennen tullen mutta pidetään lippu korkealla. Aika lämpöiset oltavat meillä tulee olemaan... Joka päiväksi luvattu vähintään +32C :o. Lämpöisestä tykkää mutta kyllä joku +23C koiranäyttelyssä riittää!!! Nyt on pakkailtu viilennysalustaa, pyyhettä, häkkituuletinta yms. mukaan. Toivottavasti kumpikin selvitään ilman lämpöhalvausta ja auringonpistosta! Pysytään tiukasti varjossa omassa teltassa. Toivottavasti edes tuulisi!

Viime keskiviikkona oli tuttuun tapaan aksaa meillä. Nyt aiheena takaa leikkaa. Kyllähän se muutaman kerran "pienellä" avustuksella onnistui jotenkin... Mutta putkiin meni aika kivasti jo. Eikä kädet olleet tällä kertaa ollenkaan niin mustelmillä kuin aikaisemmin! Tällä viikolla ei sitten aksaan päästäkään :(.

Nyt ei tule kuvia, mutta toivotaan että reissussa saan otettua kuvia ja saatte luettavaksi toivottavasti onnistuneen ja antoisan "lomamatkamme" tunnelmista. Avoimin mielin lähdetään reissuun! Nautitaan lähes ensimmäisistä ja viimeisistä kesäpäivistä mitä tarjolla on :D