No niin, nyt on toivuttu eilisestä. Valokuvia on lähetetty asianomaisille ja jotain pitää vielä lähetellä... kiittelevät varmasti sähköpostin tukkimisestaViaton. Naama, päänahka ja kädet on kärähtäneet ja etusormen alla on vekki, kun vähän kertakäyttöhaarukka lipesiNolostunut.

Lauantai iltana vietiin tytöt jo mummolaan hoitoon ja pakattiin autoon parit häkit, pari tuolia, teltta ja sunnuntai aamuna vielä kassillinen vaihtovaatteita, kylmälaukku ja oma ja Fean reppu. Sunnuntaina startattiin hieman jälkeen klo 7, kun Fea (Skywatch's Just For You) tuotiin meille. Eli kyydissä sitten Rino & Fea. Tuula odottelee Skyen pentuja syntyväksi, eikä itse päässyt lähtemään.

Perillä oltiin n. klo 9 ja jo parkkipaikalla bongattiin Fean esittäjiksi lupautuneet Rekolan Annen ja Annamarin. Eikun häkit kasaan, koirat sinne, teltta kasaan (oli kuulemma hauskan näköistä kun meikä puolentoista metrin pituudessa yritti saada telttakangasta kiinnitettyäNauru) ja kamat sisälle. Sitten koirat asioille ja rokotustarkastukseen ja luettelon hakuun. Ja olisi pitänyt muuten ostaa se seuraava luettelo. Meillä nro 63 ja nrolla 64 voitti arvotun kylmäkassin!

Aamupäivä menikin siinä tuttujen kanssa lätistessä. Oma kehä oli yli puoli tuntia myöhässä ennen meidän kehään menoa. Junnu-uroksia 17; 2 mustaa, 2 kultaa ja loput merkkareita. Me saatiin eh. Oli kuulemma kaikin puolin hieno koira, jos tuomari ei olisi nähnyt sitä häntää! Eli sattui nyt sitten "häntätuomari" ja kiitos ja näkemiin! No arvasinkin kyllä melkein tuon. Junnuluokan taisi voittaa se toinen musta uros. Rinon lisäksi pentueesta oli kolme merkkariurosta. Nämä saivat kaikki h:n kun ei ollut tarpeeksi merkkejä. Lisäksi siskolikka Emmi sai eh:n. Kaikkia kuitenkin kiiteltiin rakenteesta ja liikkeistä, eli tasaista linjaa. Ja oli tosi kiva nähdä noita muita E-pentulaisia, kun viimeksi jossain pentuluokissa/näyttelyissä nähty. Vähän ovat kasvaneet siitäSilmänisku. Rinon arvostelu löytyy tuolta oikeasta reunasta.

Kun vein Rinon häkkiin, niin minuthan nakitettiin narttujen veteraanikehään esittämään Ida (Steinroller Ida). Idan kanssa ollaan käyty ennenkin kehässäHymy. On kyllä helpoimpia koiria esittää, mitä olen kehässä ollut. Ida lopulta hienosti vetskuissa eri4. Rapsuja vielä Idalle!

Sitten seuraavaksi minut saattoikin bongata "väärän" rotuisen kanssa. Eli viihdytin vinttari-Vitoa, kun omistajansa Eija oli kehässä Fean systerin Wiiman kanssa. Vaikka itse tykkäänkin koirista joilla on enempi karvaa, niin kaunis tuo Vitokin oli... ja ilmeikäs... ja vaati vähän pientä aktiviteettia, ettei jäänyt omistajaansa kaipailemaanSilmänisku. Wiima ja Fea saivat kummatkin hienosti erin.

Sitten kävin vielä Idan kanssa paras narttu kehässä kääntymässä ja Fean kanssa käytiin Fean isän Jopin jälkeläisryhmässä. Ei sielläkään sijoitusta. Sitten nokka äkkiä kohti kotia! Kotona ehdittiin purkaa auto (oli tullessa vielä yksi teltta enempi), ennen kuin Fean isäntä tuli hakemaan Fean. Sitten me vielä lähdettiin hakemaan tytöt mummolasta ja juomaan samalla äitini synttärikahvit. Eli aika väsynyt olin, kun sain tytöt nukkumaan...

Tänään sitten käytiin Ninan kanssa vähän ostamassa koulutarvikkeita ja laittamassa synttärikutsut postiin. Kalliiksi tuo kouluun menokin tulee! Vielä pitäisi käydä ostamassa koulupöytä (käytiin sekin valkkaamassa), ilmoitustaulu ja roskis. Reppu on valittu, mutta sen ostaa kummitäti. Lisäksi kävin ostamassa pre-paid liittymän Ninalle. Kun ei ole lankaliittymää, niin on sitten joku millä saa meidät kiinni ja millä me saadaan Nina kiinni. Nyt vaan pitää opetella sen käyttöä ja koulutien kulkemista. Äitiä taitaa jänskättää enemmän kuin tulevaa koululaista!

Loppuun vielä kuvia Rinosta... päivittelen vielä kuvablogiin noita sisarusten kuvia myöhemmin viikolla.

 1248719524_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248719567_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248719614_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1248719652_img-d41d8cd98f00b204e9800998e