Lomat on lusittu ja arkeen palattu. Loman lopuksi kävin Murun kanssa lauantaina Tuomarinkartanolla Eukanuba summer showssa. Onneksi keli oli kiva poutainen vaikka alkuun sateella uhkailikin. Tuomarina oli Harri Lehkonen ja no en tiedä menenkö toiste. No tulos oli ihan hyvä. Muru tuli toiseksi valioluokassa ja oli kolmanneksi kaunein narttu saaden varacacibin. Lisäksi Muru oli ainut sijoittunut ei Hayaklause sukuinen koira. Sertit menivät Ruotsiin ja Ranskaan Hayaklause sukuisille koirille että harvinaisen kansainvälistä oli.

Sunnuntaina oli lähtö klo 6 aamulla kohti Tervakoskea. Koiria ei lähtenyt mukaan koska saksalaiset eivät ymmärrä tuollaisia lentäviä korvia tai häntämutkia. Niinpä tarjouduin talkoilemaan ja kuvaamaan. Talkoilu oli kehätelttojen kuivausta ja pöytien pyyhintää sekä palkintojen roudausta kehille. Pari kehää alkoi jo klo 9 joten ne jäivät nyt vähän vähällä seuraamiselle. Samoin harmittavasti avouroskehä jäi vähän vähälle huomiolle mutta kyllä nyt ne minua kiinnostavat ehdin joten kuten nähdä. Kuvia tuli otettua reilu 900 joista kolmisensataa meni roskakoriin. Lisäksi olin autoon jo pakannut omat kamani ennen isoja kehiä, niin eikös sitten Ropin valinnassa loppunut akku järkkäristä. No tuli sitten otettua muutama kuva puhelimella :).

Ihan kivaa oli ilman koiriakin. Kävin jopa muutaman kierroksen juoksemassa valionarttujen kehässä ;). Päivä meni nopsasti ensin talkoillen ja sitten kuvaillen. Hyvä kun ehdin talkooruuan käydä syömässä! Sääkin suosi taas vähän liikaakin. Jossain vaiheessa iltapäivää muistin/ehdin laittaa aurinkorasvaakin mutta punoitus oli jo taattu. Mutta pitäähän sitä kerran kesässä saada aurinkoa! Siinä kuvaamisen ohessa ehti vähän vaihtaa kuulumisiakin. Kiva oli jutella ja varmaan monen kanssa jäi kuulumiset vaihtamatta....

Lomaviikko meni tosi nopsasti. Melkein on matotkin pesty. Pari tuolla juuri huuhtoutuu vesisateessa. Lomalta palaajalle ei armoa annettu vaan maanantaina työt alkoi klo 6.30. Lisäksi tällä viikolla on vain yksi vapaapäivä eli kuusipäivänen työviikko! Eilen oli se ainut vapaapäivä ja lähdettiin Juhan kanssa Kotkaan katsomaan yhtä VW Caddyä mutta kun sinne päästiin niin olikin sijaisautona jossain Porvoossa! Sitten käytiin katselemassa vähän muitakin mutta ei nyt oikein mitään löytynyt... Kouvolassa olisi yksi Ford Grand C-Max mutta vähän kallis minun budjettiin... Että ei mennyt tuo vapaapäivä nyt suunnitelmien mukaan :(. No onneksi ei ole kiire vaihtaa. Pitäisi laittaa tuo nykyinen myyntiin mutta laitanko vasta sitten kun on loma niin en jäisi ilman autoa jos/kun tuo menisi kaupaksi! Joku pikkupakuhan olisi kätsy mutta kun pitää vielä tuo jälkikasvukin välillä mahtua kyytiin :).

No tästä sadepäivää jatkamaan töihin. Pikku hiljaa pitäsi taas alkaa katselemaan Murulle sitä uutta sulhastakin.... ja sitä autoa. Ja jostain pitäisi saada Ninalle skootteriin rahat. Se kun haluaisi tietysti kaupungin kalleimman ja mies on sitä mieltä että käytettyä ei osteta. Töissäkin kiirettä on pitänyt koko kesän ja syksyllä alkaa monimuototutkinnon suoritttaminen. Kiirettä pitelee ja ihan kohta on varmaan jo joulu. Ja varmaan Muru juoksee niin että tärpit on jouluna!!! voisi nyt venytellä sinne vuoden alkuun vaan....