Tänään meillä olikin toinen vakiohjaajistamme vaihtunut. Tai siis oli sijainen. Saatiin taas ihan uutta näkemystä asiaan. Rinon treeni aloitettiin nyt luoksetulolla jotta se "heräisi". Ja Rino ottikin enempi kontaktia minuun sen jälkeen. Tai sitten johtui siitä etten ole tehnyt sen kanssa mitään tottisliikkeitä viime treenien jälkeenNolostunut. Nyt meitä kehuttiin, että ollaan niin "pitkällä" sen kanssa. Minusta me nyt ei olla mitenkään ihmeen pitkällä sen kanssa. Varsinkin kun olen aika laiska treenaamaan. Saattaa mennä viikko ettei tehdä mitään! Ja välillä sitten vähän intensiivisemmin.

Nyt sitten ajattelin keskittyä treenaamaan lisää liikkeestä istumista ja aloittaa hyppyharjoittelun, kun kentälle osutaan. Tai sitten täytyy rakentaa oma este? Ja tietty paikalla oloa. Jos sitten talven tavoitteeksi asettaa noutokapulan pitämisen & noutamisen ja eteenmenon. Eikös sitten ala olla kaikki koossa? Yritetään päästä tokotreeneihinkin taas jossain vaiheessa, mutta ainakin toukokuussa olen aina töissäOtsan rypistys. Siellä kun pääsisi treenaamaan noita liikkeitä ryhmässä...

Kävin Rinon kanssa lenkillä tänään Kymijoen rannassa. Matkalla näin ensimmäiset sinivuokot jalkakäytävän/metsän reunassa. On ne kauniita. Käytiin tuossa Pilkanmaan yhdistetyssä venelaiturissa/uimarannassa/mattolaiturilla. Siellä oli parit lintubongarit. En tiedä mikä harvinaisuus siellä lokkien seassa mahtoi uiskennelle? Rino ei edes tassujaan kastellut. Eli varmaan joutuu houkuttelemaan veteen Oton kanssa tai itse kahlaten, kunhan tulee lämpöisemmät vedetCool.