Sunnuntaina pakkasin autoon Murun sekä Ninan ja Saran ja lähdettiin ajelemaan kohti Minkiötä ja ensimmäistä pentutapaamista. Meiltä ajelee sen kolme tuntia sinne, joten autossa sai istua. Likat otti onneksi mukaan vähän pelaamista, kunnes akut lopuivat. Ja onneksi on nyt tuo ilmastointi. Lahden ja Riihimäen väli oli osin päällystetty uudelleen ja uudet tiemerkinnätkin tehty. Huono puoli oli se että rajoitukset oli tiputettu 80 h/km. Perinteisesti Riihimäen Apsilla on vessataukko. Juuri kun sinne olin kaartamassa pihaan, siinä edellä poliisien maija vekslasi itseään parkkiin tien viereen. Siihenpä sitten tuli puhallusratsia sunnuntaina klo 9 pintaan. Minä parkkeerasin ison rekan viereen auton, koska siinä oli Foordin kokoinen varjo :). Muru käväisi tekemässä molemmat hädät ja mekin kipaistiin vessassa. Kun Apsilta lähdettiin, niin olin jo sormi valmiina avaamassa ikkunaa, että pääsen puhaltamaan (ottivat molempiin suuntiin). Niin eikös poliisi kääntänyt selän, enkä päässyt puhaltamaan vaikka olisi ollut siinä tarjolla nuori mies uniformussa ;). Olisin voinut esitellä synttäreiden kunniaksi ajokorttiakin, mutta ei!

Perille ehdittiin ihan aikataulun mukaan. Ja voinen kertoa että kun ottaa lapset mukaan, niin ei varmasti nukahda rattiin! Aina jotain kiistelyn aihetta löytyy meno- ja tulomatkalla.... Ja kuten arvasin perillä oli lapsista tylsää.... kun ei saanut taluttaa Murua, ja ei ollut mitään tekemistä ja... tiedättehän kyllä. Nina sitten yritti omia järkkärini ja se ottikin osan kuvista. Tosin kuvia kerääntyi yhteensä 729 kpl. Aika paljon siivosin, kun ei ihan varsinkaan liikkeen kuvaaminen ole vielä Ninalla hallussa. Saraa sitten viihdytin kännykän peleillä ja nimittämällä sen vesipullovastaavaksi. Ensi kerralla jäävät kyllä kotiin. Ja Terviksen ajaksikin taidan tarjota niitä mummolaan. Ei Juhakaan malta niitä viedä Puuhamaahan kesken näyttelyn....tai ainakaan tähän asti ei ole malttanut ;)

Ohjelmassa meillä oli kävelylenkki kaikkien pentueen koirien kanssa. Ensin hihnassa ja sitten vapaana. Kaikki seitsemän pentua oli koolla, omistajista jokunen puuttui. Pennuthan pisti ihan intopiukeana menemään. Kyllä vesi maistui kun tultiin metsästä pois :). Sitten koirat otti vähän lepoa ja ihmiset kaffetta. Kaffen jälkeen käytiin vähän harjoittelemassa missi/misterkisailua. Kaikki oli hirrrrrrveeeeeeen hienoja ja voitti best in showt :). Sitten taas koirat lepäsi ja söi. Samoin meille ihmisille tarjoilut pelasi. Kiitosta vaan :). Jälkiruokakaffien jälkeen sitten vielä hereillä olevat pennut pääsi peuhauslenkille purkamaan loput energiat ennen kotimatkalle lähtöä. Oli ihanaa nähdä Murun sisaruksia <3 Terveisiä vaan kaikille ja Tervakoskella nähdään taas. Muru oli minusta ihmeen rauhallinen tuolla. Ei ollut suurin päällepäsmäri vaikka kotona onkin välillä vähän "riivinrauta". Teki tosi hyvää sillekin olla välillä kasan alimmainen! Ja kotimatkan oli niin väsynyt, että unohti kokonaan autossa kuolaamisen. Muru vähän jänskättää autoilua vai liekö vähän pahaa oloa, koska kuolaa autossa. Menomatkalla oli etutassut ihan märät, mutta tulomatkalla oli aivan kuiva.

Nyt sitten vähän kuvia. Tosiaan kuvien kokonaismäärä oli 729 kuvaa, joista epäselvimmät ja epäonnistuneimmat poistin. Laitan nyt jotain tähän ja myöhemmin ehkä vielä toisen postauksen. Yritin ettei hirveästi ihmisiä näy, kun en huomannut lupia kysellä saako kuvissa näkyä....

Blondienergiaa ja Muru on tuo alimmainen;

pentupaivat%20002-normal.jpg

Lenkillä;

pentupaivat%20005-normal.jpg

Harvaan kuvaan sain kaikki pennut;

pentupaivat%20013-normal.jpg

Kasvattaja-Anne ja Omat Rakkaat;

pentupaivat%20028-normal.jpg

Minä & Muru treenataan missikisoja (vain toinen missiainesta). Loput kuvat tässä Ninan ottamia;

pentupaivat%20199-normal.jpg

Lepotauolla Odefina;

pentupaivat%20285-normal.jpg

pentupaivat%20374-normal.jpg

Ja ainut uros Osku;

pentupaivat%20381-normal.jpg

Muru;

pentupaivat%20338-normal.jpg

Ja sen veli Osku;

 

pentupaivat%20359-normal.jpg

Milli;

pentupaivat%20416-normal.jpg

Tässä mennään hienosti kasvattajan johdolla ;)

pentupaivat%20431-normal.jpg

Elämän riemua;

pentupaivat%20536-normal.jpg

pentupaivat%20726-normal.jpg

Kotimatkallakin muutaman kerran poliisit tuli vastaan, mutta onnellisesti päästiin kotiin väsyneinä mutta onnellisina. Nyt odotetaan koska nuo kulmurit tipahtaisi pois. Ainakin ikenet on aika turvoksissa. Ja tietysti odotellaan Tervistä innolla ja kaikkien tuttujen tapaamista :).

Mäihin kuviin ja näihin tunnelmiin, Kiitos kasvattaja-Annelle hienosta päivästä ja yhdestä Murkusta joka juuri äsken veti puskan alla varastettua leipää naamariinsa :)