Tässäpä ei ihmeempiä ole tapahtunut. Normaalia lenkeilyä tms. Tämän päivän mainittava asia on, että Rino hyppäsi esteen yli yhdellä käskyllä ilman apujaNauru. Ehkä se tämänkin vielä oppii... Ja itsekin älysin heti lopettaa siihen onnistuneeseen suoritukseen!

Eilen käytiin tokotreeneissä. Kyllähän Rino ne liikkeet teki, mutta kaikessa voisi olla hieman nopeampiSilmänisku. Mutta kun se ei ole mikään ferrari (paitsi kotona), vaan ehkä ennemmin se mersu. Ja ei minua varten ole kyllä noi ns. nopeat rodut, kuten paimenkoirat. Itse en pysyisi perässä kun olen vähän hidas hämäläinenNolostunut. Meidän viereen sattui taas se Chihu, joka rähjääPäättämätön. Onneksi Rino pysyi koko paikallaan makuun paikallaan nätisti. Vähän nimittäin jänskätti, että jos chihu lähtee, niin mitä tapahtuu??? Ei ainakaan mitään hyvää sille chihulle olisi tapahtunutNolostunut... Mölleilemään ei taideta vielä mennä. Sen verran itsekunnioitusta, että ei sitä sitten ihan viimeinen halua ollaKieli ulkona.

Loppuviikosta on ohjelmassa Rinon pesu, harjaus ja tassukarvojen siistiminen Hämeenlinnan ryhmistä varten. Varmaan kerkee kyllä viikossa taas muutaman mutaojan kiertää, mutta sitten täsmäpestäänNauru. Ja sinne on tulossa yli 40 hoffia, joten ei mitään saumaa meillä. Mutta mennään kun on kerran ilmoitettu. Tällä viikolla pitäisi päättää mennäänkö Messariin silloin lauantaina??? Mutta toisaalta vähän kiinnostaisi käydä metsästämässä sitä puuttuvaa cacibia... ja kaikkiin näyttelyihin ei pääse, kiitos ansiotyön!