joulukortti19.jpg

Oikein rauhallista joulun aikaa kaikille!

 

Olen näköjään unohtanut päivittää meidän kisakäynninkin... Eli käytiin Lahdessa 14.12. sikäläisissä piirinmestaruuskisoissa yrittämässä vuoden viimeistä tulosta. Nämä oli isot kisat, eli kaksi tuomaria joille jaettu kummallekin kaksi luokkaa. Avon tuomaroi meille jo niin tuttu Taru Leskinen.

Ratahan ei nyt mikään hirveän vaikea ollut mutta ekaa kertaa meille sattui houkutus. Ja vielä heti hypyn jälkeen. Houlutuksessa oli tokon noutokapuloita ja hanskat. Muru tuntui ihan hyvältä siinä vuoroa odotellessa ja yritin sille huijata että kädessä olisi nami radallakin. Vaan sillä kyllä keskittyminen hajosi täysin. Taas alkoi vinot perusasennot ja katseli milloin tuomaria, milloin jotain muuta. Onneksi pysyi edes kehässä. Houkutuksessa meni haistamaan hanskat :(. Yksi suora tultiin suoraan niin että seuraava oli odottamassa siinä päässä vuoroaan. Itselläkin hajosi pakka välissä kun rata olis todella tuskaa kun koiran huomio oli jossain ihan muualla mutta päästiin sentään maaliin eikä napsinut ihan niin paljon kuin viimeksi (otin taas tiikeribalsamin käyttöön...). Kuitenkin olin varma että tästäkään ei tule tulosta. Ihan yllätyin kun raavittiin kuitenkin kokoon 78 pistettä. Taas tuli turhia uusintoja ja yksi -10 pistettä.

Aloin harkitsemaan että pitäisikö Muru vielä leikata? Auttaisiko tuohon haahuiluun ja keskittyisi paremmin? Siitä kyllä huomaa missä kohtaa on menossa "kierto" ja tosiaan ei jalostukseen olla enää käyttämässä. Nyt pidetään lomaa koko lajista hetki ja katsotaan mitä sitten???