Viime viikon keskiviikkona käytiin Rinon kanssa taas tokotreeneissä. Tällä kertaa taas koira toimi aivan niin kuin pitikin. Ei suuremmin haahuillut ja jaksoi pitää kontaktia. Maustetta treeneihin antoi ulkon jyskännyt ukkonen (jonka tajusin ukkkoseksi vasta kotona). Kesken treeneien hallista pimeni suurin osa valoista. No ei siinä mitään, koiraihmiset ei vähästä hätkähdä! Ja pari kertaa se jytisyttikin, mutta ajattelin ettei tähän aikaan vuodesta VOI ukkostaa!

No perjantaina alkoi sitten neljän päivän vapaat ja tietysti taas perjantaina alkoi selkäkipu, päänsärky ja illalla nousi kuume. Olen sitten ollut kipeänä siitä lähtien. Kurkku on lisäksi ärtynyt ja yskääkin löytyy. Koska olen ollut aika kypsä tähän jatkuvaan sairastamiseen, niin olen lääkinnyt vaan Ibuxinilla ja ollut ihan normaalisti. Tänään sitten oli töihin paluu ja aamulla taas lääkitsin itseni että saan lämmöt alas. Kuvittelin että kyllähän minä nyt töihin pystyn. Kävin kuitenkin työterveydessä näyttämässä kurkkuani hoitajalle ja pyysin ottamaan varmuudeksi tulehdusarvot. No tulehdus arvot olikin reippaasti koholla ja työterveyshoitaja EI PÄÄSTÄNYT minua töihin! Saikkua kolme päivää (kyllä taas töissä tykätään) ja kehoituksen mennä terveyskeskukseen koska heillä ei tänään ole lääkäriä! No vein töihin lapun ja soitin terveyskeskukseen (klo oli vähän yli 9). Juu ei heillä ole lääkärille aikoja tänään. Pitää mennä päivystykseen Sairaalanmäelle. Siellä sitten 1,5 tuntia jonotin. Onneksi oli edes suomalainen lääkäri. Kun korvat ja keuhkot oli puhtaat niin diagnoosi oli kai tuo kurkku. Penisilliiniresepti ja apteekin kautta kotiin. Siinä vaiheessa taas alkoi lämmöt nousta jaoloa ei parantanut yhtään lääkkeen sivuvaikutukset. Eli oksentaminen. Toivottavasti nyt rauhoittuu olotila tuosta. Tuntuu kuin olisi jyrätty ja mankeloitu pariin kertaan sen jälkeen....

P.S. Pitäisi kai suunnitella tuota Rinon uusintalonkkakuvausta. Olisi morsian ehkä tarjolla, jos lonkat olisi ok. Tosin se yhä makaa takajalat taaksepäin, joten henk.koht. vähän epäilen ettei se löysyys ole sieltä hävinnyt.