Ei olla taaskaan tehty mitään kummempaa, mutta pitää kirjoitella että hengissä ollaansmiley. Rinon kanssa saatiin aikaiseksi keskiviikkona vihdoin ensimmäinen jälki tuohon taka"pellolle". Hienosti lähti janalle ja jälki löytyi heti. Vasta kolmannella kepillä Rino hiffasi, että niistä kepeistähän muuten sai kai jotainenlightened. Loput kepit löytyikin oikein hienosti! Tämä jälkitreeni tosin sitten taisi tyhjätä kokonaan sen pääkopan. Illalla tokotreeneissä se oli pihalla kuin lumiukkosurprise. Kouluttajakin sanoi että hän on kyllä nähnyt tämän koiran oikeasti tekevänkin joskus jotain, mutta nyt vain vilahtelevina hetkinä löytyi osaamista/keskittymistä.... Tällä viikolla jääkin treenit taas välistä Saran kevätjuhlien takia. Mutta täytyyhän eskarin lopettajaisiin mennä!

Nyt on sitten kaikki mahdolliset ötökät heränneet. Aivan turha kuvitella menevänsä lenkille ilman hyttysmyrkkyä ja pitkiä vaatteita... Koiralle vaan pitäisi keksiä jotain myrkkyä ettei ne söisi naamaaangry. Tänään laittelin vihdoin kesäkukatkin, ajelin taas nurmikon, riehuin trimmerin kera ja tuunasin vähän kasvihuonetta. Huomenna pitäisi kai vihdoin alkaa ikkunanpesukin, kun tulee hyvin kaukaisia ja harvinaisia vieraitasmiley.

Koska ei mitään tämän ihmeelisempää ole tapahtunut, niin taas kuvia!

Ensin kukkiva omppopuu... Ihanaa kun on kukkia ja tuoksua. Suosikkejani tuomen lisäksi on norjanangervo. Käyn sitä haistelemassa päivittäinsmiley.


Yllä kukkapenkistä ja kukkapurkista. Alla sitten ihan luonnonhelmasta.

Sitten nykyinen koirankuljetusväline varusteltuna. Koiraverkon ostin käytettynä. Kumimaton tavaratilaan tein itse ostamalla Robin Hoodista rullan kumimattoa ja leikkaamalla sen sopivaksi. Tummennukset teetätin J. Lustigilla. Koiraveräjä on Kulkukoiran Doggate easy. Hoffi ja tassutarrat Ilo-Willasta. Ja kumimaton päälle vielä terassimaton pätkä ja talveksi venta. Toivottavasti tällä mennään taas monta vuotta...


Ja se matkustaja: