Kivaa kun lomalla on lämmintä :). Koirista ei välttämättä ole kivaa... Rino ei pääse lenkille ja Muru on laitettava välillä portin taakse sisälle jäähylle ja nukkumaan päikkäreitä. Heti kun tulee se odotettavissa oleva kaamea ukkonen, tietää se lenkille pääsyä Rinollekin. Tänään oli suunnitelmissa mennä tokotreeneihin piiiiitkän tauon jäljiltä Rinon kanssa, mutta kyllä tällä helteellä jätän suosiolla väliin:(.

Murun kanssa käytiin toisilla rokotuksilla Anjalassa. Etuhampaat on alkanu vaihtua. Samoin tietty se karva... Elääinlääkäri sanoi että olisi normaalioloissa huolissaan tuosta läähätyksestä ja sydämmen sykkeestä mutta tällä kelillä ihan normaalia. Vähän toista tietty jänskättikin siinä pöydällä... Itsekin huomasi kun nosti toisen siihen pöydälle, kuinka paljon se on neljässä viikossa kasvanut!!! Pitkäsäärinen blondi :). Rokotukseen ei sanonut mitään. Ja onkin kiva kun kaikki tulee samassa piikissä.

Sitten hellepäivien kuvia:

Iso valvoo, kun pieni leikkii. Murusta on kiva ottaa pinnan alla olevia käpyjä yms. Kun siellä ei mitään enää ollut, laittoi itse voikukkasia sinne ja kalasteli niitä :)

kesa13%20003-normal.jpg

Uusi juttu molemmille;kelluva pallo

kesa13%20012-normal.jpg

Rino otti jo monena vuonna hyväksi havaitun viilentämiskeinon käyttöön...

kesa13%20025-normal.jpg

Turkki kondikseen

kesa13%20026-normal.jpg

Sisällä on hyvä välillä lepäillä;

kesa13%20045-normal.jpg

Ja ulkona varjossa;

kesa13%20062-normal.jpgkesa13%20067-normal.jpg