Eilen aamusta vietiin tytöt mummolaan hoitoon ja suunnattiin Rinon kanssa kohti Joutsaa ja Monzahovapäiviä. Vanhemmat hoffit jäivät kotiin nauttimaan rauhasta ja hiljaisuudesta :).

Matkalla tuli taas ihailtua noita maisemia. On mäkeä ja notkoa ja järviä siellä täällä. Vähän erilaista kuin täällä... Ehdittiin ihan ajoissa paikalle tietöistä  huolimatta. Ja perillä olikin jo useampia hoffituksia. Rinolla oli suunnattoman hauskaa painia D- ja E-pentujen kanssa, joita kiitettävä määrä paikalle ilmaantuikin. Oli tosi kiva nähdä sisaruksia ja vertailla vähän vanhempiin pentuihin, millaisia ollaan kuukauden ja parin päästä (pelkkiä jalkoja ja häntää siis). Velipojissa oli muitakin "pörriäisiä", kuin Rino ;). Rino sai kutsumanimiä kuten lammas, pörrö, yms. Ohjelmassa oli myös isommilla möllitokoa (jonka muuten voitti Rinon emä Assi!) ja pennuilla näyttelykoulutusta ja vähän muuta koulutusta. Ihan mielenkiintoinen "luento" ja taas tuli jotain uutta. Ja tietysti koirien valokuvausta. Laitan jotain isännän ottamia kuvia kotisivujen kuvat/sukulaiset osioon, kun ehdin. Lähinnä kuvia pennuista ja ei kaikki niin onnistuneita.

Kotiin palattiin väsyneinä ja naamakin oli hieman liikaa aurinkoa saanut. Rinokin oli melko rauhallinen koko illan, eikä suuremmin jaksanut Ottoa kiusata.