Ulkona sataa (taas) eikä ulosmeno suuremmin houkutteleangry. Mutta kai se täytyy vielä Rinon kanssa lenkillä käydä. Tosin ei sekään ole hirveän innostunut asiasta.... Nyt ei ole suuremmin harrastettu mitään taaskaan lenkkeilyn lisäksi. Työt haittaa harrastuksia, mutta pakko on töissä käydä. Varsinkin kun käytin auton huollossa ja samalla asennutin lohkolämmittimen autoon. Meillä kun ei ole autotallia ja autot on ihan taivasalla. Eli lohkolämmitin on vähän niin kuin pakko olla jos meinaa talvellakin töissä käydäwink. Ja lasku oli n. puolet mun kuukausipalkastacrying. Eikä veronpalautuksiakaan tule kuin muutama satku. Onneksi auto meni kuitenkin katsastuksesta läpi.

Rino tosin pääsi perjantaina pesuun kun oli pyörinyt taas jossain p****ssa. Joten meillä on pesty, kammattu ja imuroitu koira. "Vähän" hyvissä ajoin ennen (Tuuloksen)näyttelyä. Ehtii vielä muutaman kerran käydä jossain hajustamassa/kuraamassa itsensä! Hoffeja on ihan kiitettävästi ryhmänäyttelyyn, eli 23 kpl alkaen klo 12.15. Se on sitten meidän vuoden viimeinen näyttely ja seuraavasta ei tietoa. Joskus keväällä sitten.... Pitäisi sen verran ottaa itseään niskasta kiinni, että keväällä mentäisiin johonkin möllitokoon. Tulisi samalla nähtyä millä tasolla oikeasti ollaan. Samoin täytyy alkaa treenaamaan vierailla paikoilla enempi, eikä vain omalla kentällä.

Kissat on saaneet nyt molemmat rokotukset ja eilen kävivät (ensin ihan valjaissa) tutustumassa ulkoiluun. Tuo meidän navettakissan jälkeläinen joka on siis ulkona elänyt ennen meille tuloa, oli sitä mieltä että hän tahtoo sisälle ihan hetismiley. On kyllä luonteeltaan muutenkin varovaisempi eikä niin rohkea kuin Viiru. Viiru kyllä tulee tuossa lähiaikoina pääsemään palleistaan kun on noita kollin elkeitä vaikka muille jakaa. Tänään ei tarvitse kissoille edes tyrkyttää ulkoilua kun sataa.

Tarkoitus on mennä katsomaan tänään pötkylöitä, eli kennel Skywatch'sin skyenterrierin pentujalaugh. Sellaisen voisin sitten ottaa "eläkekoiraksi" kera kiinanharjakoira powder puffin. Ainakin pääsisi turkinhoitoon! Hoffinpentukuume on kovasti päällä. Yksi yhdistelmä josta olin kiinnostunut jäi tyhjäksisad. Mutta sitten olisi yksi astutettu yhdistelmä Ruotsissa mikä kiinnostaisi, mutta sieltä ei tule blondeja. Ja muutamaan odottelen mitä urosta käytetään...niin Suomessa kuin Ruotsissa. Ja sitten tuo Ruotsin kruunu on aika kovassa kurssissa euroon nähden. Tosin onhan pentujen hinnat Suomessakin nousseet sitten Rinon. Rino maksoi 800 euroa ja nykyään ei taida tonnilla hoffin pentua saada??? Haaveissa siis tervesukuinen, söpö, kaunis, leikkisä, mielenkiintoisista suvuista oleva narttu... ensisijaisesti blondismiley. Ehkä ensi keväänä sellainen jostain löytyy.....

Siinäpä sadepäivän ajatuksia ja kohta on pakko mennä tuonne ulos kastumaan..... Plääh! Oikea koiranilmasad.