Nyt on yö nukuttu hyvin kotona, kamat purettu, lenkillä ja kaupassa käyty! Kirjoittelen erikseen reissu selostuksen ja näyttelyselostuksen, niin ei ehkä tule niiiiiiin pitkät jutut ja Vuodatus taas hävitti äsken kirjoittamani jutunHuuto.

Perjantaina pääsin töistä klo 13 ja siitä sitten suorinta tietä kotiin. Loput tavarat kasaan, kassit autoon (häkki olikin jo autossa), Rinolle valjaat & hihna ja autoon. Ja sitten nokka kohti Kuusikkotien Kesoilia Kouvolaan. Bussin oli määrä lähteä klo 15. Bussi oli Kausalan Yrityksen 32-paikkainen bussi. Ei mikään uusinta huippua ( ei wc:tä), mutta ihan mukava ja viihtyisä. Pienet koirat matkustivat häkeissä/bokseissa ja isot jaloissa/penkeillä. Koirina oli itäsiperianlaika, 2x pk.holsku, pommi?, griffoni?, 2x affenpinseri, 2x skye, bostoni, cottoni ja Rino. Rinon kanssa valtasin puolet takapenkistä (oli puolipyöreä & pöytä keskellä. Rino matkusteli joko lattialla tai penkillä. Vähän tuntui pienten koirien haukunta käyvän hermoon välillä ja piti komentaa muutamalla hoffihaukulla.

Menomatkalla pysähdyttiin kaksi kertaa. Käytin Rinon pissillä ja sidoin sen sitten johonkin tolpaan, että pääsin vessaan. Kyllä tuo häkissä matkustaminen on paljon helpompaa! Perillä oltiin muutaman harharetken jälkeen puolen yön maissa. Tavarat & häkit mökkiin ja nukkumaan. Kämppäkaverinani oli Eira & holskut (uros ja narttu). Marjan ja itäsiperianlaika Tarun piti tulla alkujaan samaan mökkiin, mutta Tarulla alkoi juoksu.

Lauantaina bussi lähti kohti näyttelypaikkaa klo 8.30. Kaikki muut lähtivätkin sinne paitsi minä ja Rino. Rino sai sitten olla mökissä ihan vapaasti. Käytiin parilla lenkillä, otettiin päikkärit, lueskelin ja Rino jyysti puruluuta. Muut palailivat klo 16 maissa, sitten taas Rino häkitettiin. Meille oli varattu sauna klo 19-22. Siellä sitten saunottiin rantasaunassa ja rohkeimmat kävivät avannossa. Sitten grillailtiin & syötiin omia eväitä ja omia saunajuomia päälle. Keskustelu tietysti jollain lailla liittyi aina koiriinSilmänisku.

Sunnuntaina sitten taas lähtö samaan aikaan ja nyt minäkin pakkasin kaikki kamat taas bussiin. Muutama jäi vielä mökeille ja tulivat sitten iltapäivällä näyttelypaikalle. Kotia kohti lähdettiin ajamaan n. klo 18. Bussissamme kun oli bis4 koira. Muutoin bussimme koirat saivat; 4-5 cacibia, 2 sertiä, 2 roppia, 2-3 vsp:tä, bis-vetsku, bis3 kasvattaja... eli ei pöllömmin!

Takaisin ajettiin yhden pysähdyksen taktiikalla ja Kouvolassa oltiin puolilta öin. Omassa sängyssä olin suihkun jälkeen klo 01.00. Tänään sitten hyvin nukutun yön jälkeen purkasin vasta auton. Sitten piti käydä metsälenkillä, kun Rino joutui olemaan koko viikonlopun hihnassa/häkissä. Ja kyllä se nauttikin juoksemisesta vapaana...

Muutama kuva mökistä jossa ei palellut (ekana yönä oli +25C, kunnes löysin termostaatin).