Nyt on sitten lomat vietetty ja seuraava on sitten kesäloma loppukesästä joskus. Lomalistoja odotellessa....Voisi sitten suunnitella mihin sitä koiruuksien kanssa suuntaisi :).

Tällä lomalla ei nyt ole tullut tehtyä oikein mitään ihmeellistä. Viime sunnuntaina käytiin Helsingin messukeskuksessa Petexpo, outletexpo yms. messuilla. Tulipa kerrankin käytyä perheen kera messarissa eikä koirien! Muutoin on tullut vaan oltua ja koirien kanssa ulkoiltua. Nyt sitten loppuviikosta olenkin saanut ulkoilla oikein urakalla kun isäntä otti ja sairastui meidän perheestä ekana( ja toivottavasti myös vikana) influenssaan. Eli olen nyt sitten hoitanut isännänkin kaupassa käynnit ja Rinon lenkitykset. Katotaan onnistuuko tartuttamaan meihin muihin tuon taudin. Oikein mielenkiinnolla odotan kun töiden jälkeen sitten käy kaupassa, lenkittää molemmat koirat ja tekee ruokaa. Nykyään välillä jo se yhden koiran lenkittäminen tuntuu olevan joskus liikaa töiden jälkeen. Koira kun ei ymmärrä että pääsee joka toinen päivä pitkälle lenkille ja joka toinen päivä ei ollenkaan? Isäntä sentään pystyy lenkittämään koirat yhtä aikaa. Minä lenkitän erikseen, koska yhdessä koirilla olisi painoylivoima minuun verrattuna. Muruhan kulkee nätisti mutta Rinolla pidän kuonopantaa yksin lenkkeillessäkin. Se muuten saattaa yrittää lähteä lapasesta...

Murun kanssa käytiin myös tokotreeneissä. Tällä kertaa paikallamakuu ja sivullaolokin onnistui ihan oikein päin:). Kuulemma Muru tarvitsisi vähän hyppytekniikkatreeniä kun etupää "tömähtää"?. No eiköhän sitäkin tule siellä agikurssilla. Muuta koiramaista ei lomalla ole tullutkaan tehtyä. Huomenna voisi ehkä lähteä treenihallille pentunäyttelyyn katsomaan ja ehkä kuvaamaan pentuja :). Äänestyksenkin olen hoitanut etukäteen samalla kun hain kirjastosta mm. puutarhakirjoja. Samoin tänään kävin hakemassa Puutarha-Prismasta 10 säkkiä multaa ja neljä kasvusäkkiä kasvihuonetta varten & yhdet kottikärryt. Ihan ite kävin peräkärrin kanssa liikenteessä kun tuo toinen on kerran raatona sohvalla.

Sää ei kyllä tällä viikolla ole ollut kovin keväinen. Joka päivä on tuullut; kohtalaisesti ja kylmästi. Joka lenkillä on välihousut olleet tarpeen! Aurinko on välillä näyttäytynyt mutta on kyllä tullut vettä kaikissa olomuodoissaankin. Toivottavasti toukokuussa edes lämpenisi kun alkaa ulkonäyttelykausi :D. Simaakin muuten ekan satsin olen jo tehnyt. Alkaa varmaan kohta olla juotavaakin. Lisäksi likkojen vaatekaapit tuli käytyä läpi liian pienistä ja talvisista pois. Ihan kesävaatteita ei vielä uskalla laittaa kaappiin etteivät niitä vielä vedä päälle! Itsellä on vielä kolme päivää vapaata, joten pitäisi vielä omakin vaatekaappi raivata. En näköjään saanut aikaiseksi varata kirpparipaikkaa, mutta jos kesällä yrittäisi viedä evakkotorille kerran ja syksyllä ottaisi kirpparipaikan. Lisäksi on tuollaisia isoja kaupan muovikasseja vaatteita joita ei kannata kirpparille viedä mutta jotka menisi koti/mökki/mummolavaatteina. Ne voisi laittaa tuonne facebookin vaihdetaan palstalle niin pääsisi eroon niistä. Mutta tuohonkin pitää saada inspiraatio että kuvaa ne!

Tässä samalla tuo roboimuri hoiti taas tuota imurointia. Se tosiaan pahimmat hiekat kerää mutta ei ihan reunoja imuroi. Lisäksi jättää jälkeensä karvakasoja. Pitäisi vielä investoida se petharja siihen niin lähtisi karvat mukaan. Mutta kyllä silti siitä tykkään kun ei tarvitse imuroida joka toinen päivä :). Ja imuroi paremmin kuin meidän likat!

P.S. Tänään laitettiin Scaliborin punkkipannat molemmille. Yhtään punkkia ei meidän koirista vielä ole löytynyt, mutta facebookista bongattu useita. Vielä pitäisi kissoille keksiä jotain. Viime vuonna Salamalla oli Symppiksen yrttipanta. Vähensi kyllä punkkien määrää, mutta kivempi olisi jos ei olisi yhtään!!!!