Tottahan toki tiedettiin että tämä on viimeinen kesä Rinolle ja olin jo asennoitunut että kun lääkkeet alkaa loppumaan niin sen jälkeen se on siinä. Takapää oli heikentynyt niin että aina ei enää takatassu heti kääntynyt oikeinpäin ja välillä teki nukkuessaan pökäleen lattialle. Kuitenkin vielä edellisen viikon lopussa hain reseptistä viimeiset nesteenpoistolääkkeet. Maanantaina aamupäivällä Rino alkoi yökkimään ja hinkumaan. Olin jo siinä kohtaa luuri kädessä että soitan eläinlääkärille. Kohtaus meni kuitenkin ohi ja lisäsin nesteenpoistolääkkeen annostusta.

Torstaina oli taas vähän huonompi päivä ja seuraavana yönä oli yskinyt viimeiset pari tuntia eikä enää pariin päivään syönyt mitään ruokaa. Niinpä perjantaiaamuna soitin eläinlääkärille. Saatiin aika kaupungin eläinlääkärille puolilta päivin. Täytyy todeta että oli todella kamalaa. Nina tuli koulusta vielä hyvästelemään Rinon, Sara lähti kesken päivän kotiin ja Juha kävi eläinlääkärin parkkipaikalla hyvästelemässä. Koronan takia vastaanotolle saisi tulla vain yksi ihminen/potilas mutta Sara tuli mukaan. Lopetus ei ollut mikään kaunis sillä Rino kramppasi yms ja lääkkeitä piti lisäillä useamman kerran. Keuhkoissa oli nestettä ja hengitys oli vaikeaa jo kun tultiin vastaanotolle. Koska oli perjantai niin piti vielä itse viedä Rino tuhkaukseen. Itse olin menossa vielä töihin joten Juha haki Rinon töistä tullessaan ja vei tuhkattavaksi. Muut meidän koirat ovat menneet yhteistuhkaukseen mutta Sara halusi Rinon kotiin. Voin kertoa että oli melko pitkä ilta töissä. En kertonut kenellekään mitä oli tapahtunut koska olisin ratkennut kesken päivän. Olin kyllä niin silmät punaisena ja turvoksissa ja niistelin takahuoneessa. Tätäkin kirjoitellessa kyyneleet vaan valuvat....

DSC_0094%20%282%29.jpgDSC_0098%20%282%29.jpgDSC_0115%20%282%29.jpgDSC_0125%20%282%29.jpgDSC_0116.jpg20200814_131101.jpg

Jos jollakin tarvetta kyseisille lääkkeille niin ovat vajaita paitsi Furovet. Säilytän noita niin kauan kuin ovat voimassa ja menevät sitten lääkekeräykseen.

20200817_095502.jpg

Tänään facen hoffisivuilla oli julkaisu että Rinon musta veli on myös lähtenyt sateenkaaren toiselle puolelle. Siellä taitaa olla koko sisarussarja nyt.

Ja vaikka Juha ei Rinoa kotiin halunnutkaan niin eilen kuitenkin Saran kanssa hakivat Rinon kotiin. Haudataan tuhkat kotipihalle lähipäivänä.