Tänään onkin ollut varsin tuulinen päivä. Aamupäivällä sateli vielä luntakin, nyt iltaa kohden on poutaantunut ja auringonlaskukin juuri saatiin nähdä. Mutta tämän päivän säätä kuvaa tämä kuva;

P2080060.jpg

Eli kivasti tuuli pöllytti lunta. Isäntä kerran jo aurasi meidän oman tien ja varmaan joutuu vielä illalla uudestaan sen tekemään että aamulla päästään töihin.

Murun kanssa tehtiin lenkki ihan tuolla teitä pitkin vältellen aukeita paikkoja. Muutoin olisi voinut olla hovawartin tai/ja emännän lennätystä tarjolla :)

Rinon koipi on entisellään. Nyt kuitenkin ehkä vähän enempi varaa sille ja menohaluja olisi vaikka muille jakaa!!! Ja taipuukin sen verran että kaulurista huolimatta ylettyy nuolemaan jalkaa :(. Sitten taas suihkutellaan Cothivettiä että ei nuolisi.... Ei viitsisi pakettiinkaan sitä laittaa kun sitten paranee huomattavasti hitaammin. Pitäkää peukkuja että saadaan tuo jalka paranemaan nyt.

Murun kanssa sitten ollaan nautittu näistä talvikeleistä. Pellollakin on reilusti lunta, joten se on hyvää treeniä molemmille! Tosin suojasäällä Muruun kerääntyy noita lumipalloja aika reippaasti... Tässä kuvia vielä viime viikolta. Pellolle ei tällä kertaa jaksettu lähteä rämpimään ja nämä otettu ihan pokkarilla.

Kylätie;

P2060002.jpg

Lumienkeleitä;

P2060019.jpg

Varmaan oli hiiri täällä....

P2060016.jpg

Tähystelyä penkan yli (meni muuten ravihevonen siellä...)

P2060011.jpg

Muuten vaan;

P2060038.jpg

Vapaa poseeraus;

P2060024.jpg

Idyllinen lato talviunilla;

P2060032.jpg

Toinen harmaa, eli Viiru päiväunilla;

20150206_124101.jpg

Nyt on vihdoin järkkärikin korjattu. Siitähän Messarissa hajosi lcd-näyttö ja tilasin uuden Kiinasta. Kuukauden verran se tuossa oli, kunnes päätin ITSE Youtuben mallivideon avulla vaihtaa sen näytön. Ja toimii toistaiseksi :).