Eilen tehtiin "pakollinen" kesälomareissu lasten kanssa. Tänä vuonna suuntana Linnanmäki & Sealife. Rannekkeet ostin etukäteen Prismasta (säästöä 2 euroa/lärvi) ja Sealifen liput netistä (säästöä 4 euroa/lärvi). Vaan kyllä tuota rahaa tuossa palaa ja ruokakin aika hyvin hinnoiteltua!!! Sealife oli ihan kiva, varsinkin kun ei ollut kaameaa ryysistä, niin pääsi näkemäänkin niitä fisuja. Hait oli kyllä aika pieniä... vähän isompia olisin odottanutSilmänisku. Liikaa kai katsonut elokuvia...

Yhteensä oltiin kai seitsemän tuntia. Kyllä siinä ainakin äiti alkoi olla aika kypsää kamaa... Tytöt olis kyllä jaksaneet vielä. Pienet "matkamuistot" ostettiin vielä tytöille Sealifesta. Niillä ne nyt leikkivät. Toisella on merielukoita ja toisella liskoja. Nää meidän tytöt on niin tyttömäisiäNauru.

Aamusta kävin Rinon kanssa metsässä. Ihmettelin mitä ihmettä se touhuaa puskassa hakatulla metsärinteellä. Kaverihan oli löytänyt vattupuskan, jossa kypsiä vattuja!!! Meillä alkaa nuo lenkit kestämään, kun koira nuohoaa kaikki vattupuskat ja emäntä syö mustikoita mättäiltäKieli ulkona. Ovat parhaimmillaan suoraan mättäästä, nam! Katotaan kun nuo meidän vatut tuosta kypsyy, saadaanko lasten kanssa mitään vai syökö koirat? Viime kesänä Rino söi vattuja, viinimarjoja ja kirsikoitakin suoraan puusta vaikka pentu olikin. Edellisyönä taas kävi yöpalalla syömällä banaaneja kuorineen (tämän on velipoikakin tehnyt) ja omenan kantanut olohuoneeseen. Taidan käydä hakemassa kokeeksi vähän "energisempää" ruokaa nykyisen sekaan, jos auttaisi asiaa?!? En nyt usko kuitenkaan että kasvaa, mutta jos vaikka kasvattaa karvaa tai lihasta???

Nyt on lupaillut ihan kivoja kelejä. Harmi vaan että työt taas kutsuu. Tänään ilta, sitten kaksi pitkää 8,5 tunnin päivää+ruokis. Sunnuntai sentään vapaaCool. Meripäivätkin alkoi eilen, mutta taitaa taas jäädä väliin. Nyt täytynee laitella päiväruoka tytöille!

Nauttikaa lämpösistä säistä. Minun piti kastella Rino lenkin jälkeen (vaikka kävi jo metsäojassakin viilentymässä), kun kieli raahasi melkein maataSilmänisku. Ei pitäis juosta enemmän kun jaksaa...