Me ollaan nyt muutaman kerran käyty näytelmätreeneissä syksyn aikana ja vähän on Murulla ollut niissä tylsää... Kahdella viimeisellä kerralla on ollut vain yksi kouluttaja joka on jakanut itsensä pienten ja isojen koirien kesken. Eli paljon on joutunut odottelemaan. Viimeksi Murulla oli tosi tylsää ja se loikki vasten ja ryhmässä juokseminen meni ihan päin.... Niinpä ajattelin kunkuulin että tällä viikolla on pari mätsäriä, niin käydään kokeilemassa.

Torstaina pääsin töistä klo 17 ja mätsärin arvostelu alkaa klo 18. Hirveetä haipakkaa kotiin hakemaan koiraa. Onneksi se aamuinen "sinivuokko" ei ollut taas tien varressa.... Oltiin kuin oltiinkin Korian Kallionimessä (meidän häät on muuten ollut siellä) klo 17.45! Kävin ilmoittamassa Murun. Oli halpa mätsäri kun ilmo oli 5egee vain. Käytiin vähän siinä kävelemässä ja rantauduttiin kehän ääreen. Siinä Muru teki tuttavuutta aivan ihgun englanninsetteripennun kanssa, joka tosin oli nuorempi, koska oli sen verran pienempi. Mutta vauhtia riitti :). Lisäksi yhtä Akitaa piti vähän komentaa. Ehkä ihan syystäkin. Pentuja oli 18 kpl ja Muru oli viimeisessä kolmikossa. Eli Murun lisäksi oli berni ja taisi olla basset hound.Berni sai punaisen ja me muut sinisen. Sitten otettiin siniset pennut ja Muru pääsi jatkoon :). Muru sijoittui sinisten pentujen neljänneksi. Saatiin ruusuke ja pötkö Jahti & Vahti koiranmakkaraa. Palkinnot oli siis halpojen ilmojen luokkaa, mutta ruusuke oli ihan hieno :). Ja täytyy sanoa että nopeaa toimintaa oli tuolla. Ensin oli lapsi-koira ja sitten alkoivat kehät pyöriä. Me oltiin ulkona kehästä jo kolmen vartin kuluttua! Käytiin sitten vielä vähän kävelemässä Kymijoen rannassa. Siellä oli paloauto ja juuri lähti palolaitoksen paatti vesille. Odotin tietysti näkeväni komeita palomiehiäkin, mutta ne olikin vain palokuntanuoret =). Murusta oli tosi jännää kun tuli aaltoja rantaan.... Uskaltautui kuitenkin vähän kahlailemaan.

Mitäpäs muuta? Eräänä iltana Muru tuli sisälle elävän vinkulelun kanssa. Heitti siis pedilleen vielä elossa olleen hiiren!!! Hiiri lensi kyllä rikkalapiossa pihalle aika nopeasti. Tänään sitten tultiin kävelyltä ja tien päässä Muru loikkasi ojaan (oli siis hihnassa). Hetken se siellä tuhisi ja loikki ja sitten se tulikin vinkuva hiiri suussa sieltä takaisin tielle! Hiiren päästin jatkamaan matkaa ja Muru olisi mielellään jatkanut metsästystä, mutta onneksi oli hihnassa!

Kun saan puhelimen linkitettyä tähän kotikoneeseen, laitan muutaman kuvankin Murusta ruusukkeen kera. Katsotaan josko huomenna ehditään/jaksetaan mennä siihen toiseen mätsäriin?