Tänään suunnattiin Hyvinkäälle näyttelyyn. Hoffeja sinne oli ilmoitettu 16 ja kaikki olivat paikalla. Sara oli minulla taas kenneltyttönä. Sanoin, että pukeudu lämpimästi kun siellä tulle ja lämpöä joku +10C, niin tulee kylmä. No arvaatte miten käy, kun teiniä ohjeistat. Sara oli jäässä jo ennen kuin kehä alkoi!

Tuomari oli Unkarista vanhempi mies ja täytyy sanoa, että en kyllä tiedä millainen oli hänen ihannehovawart? Kehässä oli kyllä laidasta laitaan eri tyyppistä hoffia ja suurin osa sai erin. Roza käyttäytyi kehässä ok siihen asti, kun tuomari sai saneltua hyvän esiintymisen :D. Oli Rozalla myös erittäin hyvä tempperamentti, mutta runko kuulemma vähän pitkä? No lopulta junnuluokan 3. Sara pääsi tässä kohtaa autoon lämmittelemään Rozan kera. Muru oli ainut veteraaninarttu ja kun Rozalta olin näyttänyt hampaat edestä ja sivuilta, niin vetskulta tarvitsi näyttää vain purenta edestä? Lisäksi tuomari kysyi ikää ja sanoin että 8,5 v. Arvostelu alkaa " 9-vuotias veteraaninarttu...). Muru sai erin ja sa:n ja jatkettiin samantien paras narttu kisaan, jossa oli viisi narttua. Junnunartut olivat 3. ja 4. Avoimen luokan narttu 2. ja Muru voitti :D. Sen jälkeen oli veteraanikehä ja meitä vastassa oli menestynyt Uskihoff's Deniero. Muru voitti tämänkin kehän ja jatkettiin samoilla lämpimillä rotunsa parhaan valintaa. Vastassa meitä oli merkkariuros Milahow Rasmuc. Muru jatkoi voittoaan ja oli lopulta myös rop. Tuomari selitti, että tämä oli kaikein rotutyypillisin hovawart tänään kehässä. Kyseli vielä että mitä kaikkia titteleitä koiralta löytyy? Ihan hämmennyin, ja jotain sieltä sönkötin tuomarille.

Kävin hakemassa palkinnot. Otin kaksi pokaalia, kun palkintokortit oli ROPPIkauppaan, eikä minulla ole sinne mitään muita. Mielelläni olisin ottanut Showlinkin, kun niitä on muutama ennestään. Todettiin, että ei jäädä ryhmiin, kun alkoi sataa vettä ja oltaisiin jouduttu odottamaan kolme tuntia! Oltiin muutaman pysähdyksen taktiikalla kotona kun ryhmät alkoi.

Arvostelut taas tuolla sivussa.