Tänään kopsahti uusin Koiramme-lehti postilootaan ja mitä sieltä löytyikään? Roki tyttären tytär Bitte (Hoffenheimin Bonjana) ja omistajansa/kasvattajansa Jaana :). Bitten esitteli siellä kampaustaan.

Murun kanssa käytiin eilen vähän sosiaalistumassa ihan kaupungilla. Eli käytiin tuossa Kuusaan keskustassa. Kävin kirjastossa pikaisesti ja sitten kierrettiin Kuusankoskitalo ja Kuusaankeskus. Kyllä meillä oli reipas koiruus. Ja ihmeiden ihme tapahtui. Se hyppäsi ITSE takaluukkuun kun veräjän avasin. Normaalisti siis pitää sen nostaa autoon ja jos ei ole hihnassa niin vielä houkutella se auton luo. Tänään tehtiin taas pieni jälki nurmikolle. Tytsy oli ihan innosta soikeena kun kuuli että jälki! Nyt kun tietää nakkikupin olevan siellä päässä niin ei kerkee ekalla kerralla syödä eväitäkään matkalla. Se sitten ite jäljestää sen vielä pariin kertaan ja popsii sitten ne.

Rinon kanssa tänään lenkillä nähtiin valkohäntäpeura (vai mikä lienee nykyään nimeltään?). Tultiin Kuntotöyrystä pois päin ja siihen se pomppasi keskelle tietä vajaan kymmenen metrin päähän. Siinä sitten katseltiin toisiamme tovi ja sitten se jatkoi matkaansa. Tässä vaiheessa Rinokin heräsi että hän menisi kyllä antamaan vähän vauhtia. Onneksi oli hihnassa. Mutta oli se kaunis ilmestys :).