Ulkona on mitä upein auringon paisteCool. Isäntä käytti koirat tänään jo klo 6 jälkeen lenkillä, kun lähti metsään puunkaatoon (pekkasilla nääs). Tarkoitus olisi saada lautaa yms. tähän vanhan puolen remontointiin. Kunhan siihen joskus ehdimme. Tosin täytyyhän sen lautatavaran kuivuakin, ennen kuin voi käyttääSilmänisku. Nyt sitten isäntä lähti saunailtaan, joten jätetään tänä iltana näyttelytreenit väliin. Vaikka tulihan tuota treenattua silloin sunnuntaina ihan tarpeeksi...

Katselin tuossa ensi kuun työvuorolistaa, niin ei kovin montaa kertaa ole mahiksiakaan päästä treeneihin. Tokoon 2 kertaa ja näyttelytreeneihin kerran. Muutoin sattuu aina iltavuoro. Olen ilmoittautunut myös Kouvolan palveluskoirayhdistyksen alokastottelevaisuuskurssille ja ensi viikolla pitäisi tulla ohjelma. Mutta saa nähdä miten sattuu työvuorojen kanssa yksiinOtsan rypistys. Varsinkin käytännön treenit tekisi meille hyvää... teoriassahan me osataan kaikkiSilmänisku.  No eipä tosiaankaan. Tarkoitus olisi sitten keväämmällä aloitella joku maastolaji. Varmaankin jälki, kun sitä voi treenata yksinkin. Hakukoirana olisi kyllä varmasti ihan toimiva, mutta kuvittelisin että tulisi rullakoira... Ja nuo työt todella haittaa näitä harrastuksia, joten treenit voisi jäädä vähiin. Viestiä olisi kiva kokeilla, olisiko Rinosta siihen? Mutta täällä ei taida olla oikein harrastajia. Eikä me mitenkään tavoitteellisesti treenata, ihan omaksi ja koiran iloksi vaanHymy.

Eilen oltiin Rinon kanssa metsässä, kun kuulin ensimmäisten joutsenten saapuneen. Kevät siis saapuu... Ja sitten naapuri kalkitsi pellot tästä ympäriltä, eli ei sitten enää mennä metsään peltojen poikki! Täytyy kiertää tuolta metsän reunoja pitkin umpihangessa, että päästään noille meidän metsäpoluille lenkkeilemään. No emännänkin "lihakset" ehkä sitten kiinteytyvät siellä rämpiessäKieli ulkona.

Aurinkoisia ulkoiluilmoja toivotellen!