No nyt sitä kauan kaivattua lämpöä riittää. Ei tarvitse paljon koirienkaan kanssa puuhaillaSilmänisku. Rinon kanssa käytiin aamusta lenkillä, kun ei ihan niin kuumaa vielä ollut. Rino tietty kävi vähän metsäojassa ja pihalla sitten viilensi itseään vesikupissa! Siis uitti tassut sielläYllättynyt. Pitäisi vielä pesaista Rino ennen sunnuntain näyttelyä... ehkä tänä iltana töiden jälkeen saisin aikaiseksi!

Rinon kanssa käytiin eilen tokotreeneissä. Olikin oikein kivat treenit ja Rino jaksoi taas ottaa hienosti kontaktia. Lopussa kyllä sitten jo lämpö alkoi vaatia veronsa, eikä ihan niin jaksanut kiinnostaa. Treeneissä oli myös kaksi muuta hoffia. Taisivat olla Steinrollerin O-pentueesta veljekset? Suorastaan hävettää Rinon kanssa mennä tuonne treenikentälle, kun autosta päästyään vinkuu, vonkuu, välillä jopa ulvoo ja kiskoo kuin mielipuoliNolostunut. Tosi hyvin koulutettu juu... kentällä sitten kyllä tasaantuu, mutta se sinne pääseminen!

On luvannut tuonne Hämeenlinnaan sunnuntaiksi +28C, eli lämmintä riittää. Ajattelin josko pitäisi investoida tuommoiseen häkkituulettimeen?

Nyt taidan lähteä pesaisemaan yhden maton painepesurilla ennen parturiin ja töihin lähtöäHymy.