Eli hyvää toista adventtipäivää kaikille.

Me Rinon kanssa suunnattiin viettämään adventtiä Helsingissä. Kello soi 5.20 ja huonosti nukutun yön jälkeen se ei ollut mitenkään piristävää... Yöllä pyöri mielessä työasiat ja kuuntelin myrskyä ja sadetta. Lisäksi Juha tuli joskus yöllä pikkujouluista kotiin ja sitten alkoikin odottaa kellon soimista. No lähdettiin sitten kuitenkin ajelemaan tuulessa ja kaameassa räntäsateessa. Jossain vaiheessa sade muuttui vedeksi ja ennen Helsinkiä jopa välillä loppui! Auton sain pienellä jonotuksella onneksi vielä maatasoon parkkihalliin, vaikkakin viimeiseen nurkkaan. Ei tarvinnut häkkiä rahdata sitten rappuja alas. Sisäänkin päästiin ilman jonotusta.

Hoffeja oli ilmoitettu Latvialaiselle Inese Pablakalle 58 kappaletta. Muutamia oli poissa. Olipa kivaa nähdä tuttuja hoffi-ihmisiä ja tietysti hovarontteja pitkästä aikaa. Tuomari antoi laidasta laitaan nauhoja eikä erinomaisiakaan liikaa jaettu. Valioluokkaan oli ilmoitettu neljä urosta. Rino oli näistä nuorin ja karvattomin. Tuota karvanvaihtoa kun on riittänyt viime kuukaudet! Mutta oli iloisesti yllättynyt kun saatiin edes erinomainen. Luokan viimeisiähän me oltiin, mutta nyt on Messarin "kirous" poistettu. Eli ensimmäisen kerran Rino oli erinomainen Messarissa. Tuo samainen "kirous" kyllä vielä meitä kiusaa Terviksellä.

Tulokset löytyy foorumilta ja Rinon arvostelu tuolta sivusta. Vähän piti kierrellä kojuja, mutta ei hirveästi tarttunut mukaan. Koirat tarvitsisi uudet pedit, mutta sieltä ei viitsinyt raahata niitä. Jospa pukki toisi vaikka???

No kun sain taas rahdattua koiran ja kamat autoon, muistin että unohdin ostaa sen saamarin parkkilipun! No en viitsinyt enää lähteä ostamaan vaan maksoin sitten sen pari euroa enempi... Messarilta lähdettäessä oli aivan kaameat ruuhkat ja kun en heti päässyt vaihtamaan kaistaa oikealle, piti tehdä lenkki kehä ykkösen kautta. Onneksi on nyt tuo PÄIVITETTY navigaattori. Muuten pyörisin siellä vieläkin. Ja sitten tietysti alkoi taas satamaan vettä. Lähes koko matkan satoi, välillä kaatamalla. Ja tuo märkä tienpinta imee hyvin tehokkaasti valon. Jos siellä tienpenkalla olisi hirvi ollut vaanimassa, niin eipä olisi näkynyt. Jos niitä fosforihirviä ruvettaisiin vaikka jalostamaan.

Nyt pidetään kevääseen asti näyttelytaukoa....