Ulkona on melko syksyistä. Tihuttaa hieman vettä ja pikku hiljaa alkaa ruska hiipimään metsiin. Rajanaapurikin aloitti vihdoin puida näitä ympäröiviä peltoja. Päästään sitten kohta tuosta pellon yli metsään koirien kanssa :). Huono puoli on sitten se, että koirat taas näkee kaikki pupujussit yms.elukat jotka tuolla pellolla vilistää! Eiköhän siellä sitten vilistä nuoremmat koiratkin...

Rokilla on poskessa patti tai paise. Ensin ajattelin, että joku kohmeinen amppari pistänyt, mutta kun ei ole laskenut niin väärässä taisin olla. Isäntä saa tilailla elukkalääkäri aikaa. Muutakin näytettävää löytyy tuosta veteraanista. Toivottavasti ei ole kuitenkaan mitään vakavaa. Nukutuskin on riski tuossa iässä :(.

Rino on ilmoitettu nyt Lahteen pentunäyttelyyn ja Jyväskylään viralliseen pentuluokkaan. Vielä tarkoitus ilmoittaa toiseen pentunäyttelyyn ja Messariin. Siellä kyllä on tosi kakarana junnuluokassa (just 9kk), kun vanhimmat on 18 kk. Mutta onhan siellä saksalainen rodun erikoistuomari, että saa kai asiantuntevan arvion. Ja kyllä siihen hintaan (halvin ilmo 48 euroa) olisi kivaa saadakin kunnon arvostelu sen luultavasti sinisen muovinauhan lisäksi! Mutta Messari on perinne. Viime vuonna olin ilman koiraa ihan turistina.

Eilen illalla tulin töistä n. 21.40 ja tuossa viimeisellä asfalttikadun pätkällä joku täti tupakka huulessa huitoi hämärässä. No hiljensin tietysti, kun täti oli keskellä tietä. Sitten tajusin että tädillä sakemanninarttu pyöri siinä hädissään ympäri ja ehkä 5 viikkoisia sakemannin pentuja pitkin tietä!!! Haloo, kuka ulkoiluttaisi pentuetta keskellä katua pimeässä??? No täti niitä sitten siitä kadulta paimensi pentueen sivummalle, että pääsin kotiin. Hoh hoijaa vaan!

Nyt täytyy mennä vielä raksalle hieman siivoamaan ennen töihin lähtöä.

Toivotaan kauniita ja kuivia lenkkeilyilmoja kaikille!