Nyt on viikko oltu töissä loman jälkeen ja tuntuu kuin ei olisi lomalla ollutkaan! Maanantaina kävin hammaslääkärissä ja mummo & pappa vahti lapsia sen ajan. Perjantaina oli sitten toinen hammaslääkäriaika ja nyt pitäisi taas olla kalusto vihdoin kunnossa =). Lääkäri tosin varoitteli että tämä viimeiseksi paikattu oli sen verran syvä (löysivätkin vain röntgenkuvasta), että voi alkaa vihoitella ja sitten tiedossa juurihoito. Toivottavasti ei ala kiukuttelemaan...

Tietysti Rinolla on ollut tylsää loman jälkeen, kun emäntä on taas töissä. Ekana työpäivänä oli kannettu lasten hoitoaine kylppäristä ja vähän hammastettu (ei kuitenkaan rikki). Toisena työpäivänä oli haettu koirien shampoo ja se sitten avattu. Tietysti sitä oli sitten eteisen matolla ja lisäksi Rino oli maannut osin siinä! Ja eikun suihkuun... Tulipahan osin pestyä ;). Ei päästy tiistaina tokotreeneihinkään kun isäntä oli ylitöissä. Ja lapsien kanssa taas ei siitä tulisi yhtään mitään! Toivottavasti tulevalla viikolla päästään, vaikka lupailee vesisadetta tietysti tiistaille :(.

Pyhäinpäivän pentunäyttelyyn Lahteen on kuulemma tulossa myös Rinon sisaruksista Emmi, Halla ja Niki. Täytyy ottaa kamera mukaan, että jos saisi kuvia. Tosin tuo parkkihalli ei ole maailman paras paikka kuvata. Mutta kivaa nähdä mitä sisaruksista on tullut. Viimeksi elokuun alussa pentunäyttelyssä nähtiin Emmi, Voksi ja Kamu. Myös Jyväskylän näyttelyyn on tulossa kai ainakin Emmi ja ehkä Voksi? Rino on nyt sitten ilmoitettu myös Messariin. Kyllä nuo ilmomaksut on hieman suolaisia :(. No Jyväskylään ja Messariin mennään ehkä kimpassa itäsiperian laika Tarun omistajan kanssa. Ei tarvii yksin ajaa ja pistetään bensakulut puokkiin. Saa nähdä vaan kuinka Rino ja Taru matkustaa farmarin takaosassa kaksin ;). Täytyy ottaa tuo isännän auto kumpaankin näyttelyyn. Se kun itse ei pääse silloin rattiin, kun on käsi leikattuna siinä vaiheessa. Saapi jäädä tyttöjen kanssa kotiin ;).

Saisi tuo sää taas jo vähän kuivaa... enkä pistäisi pieniä pakkasiakaan pahaksi. Kuolisi nuo kaiken sortin ötiäiset. Varsinkin hirvikärpäset!!! Viimeksi kun olin metsässä Rinon kanssa ei kyllä onneksi yhtään hirvikärpästä löytynyt. Yhden pupujussin näin, mutta onneksi Rino ei sitä bongannut. Sen bravuuri on säikyttää jokin isohko rusehtava maassa oleileva lintu lentoon. Olen muutaman slaagin melkein saanut, kun yht'äkkiä lähtee siitä melkein vierestä lentoon. Tulisko tosta hyvä lintukoira? Samalla lenkillä se sitten sukelsi metsäkoneen pyörän jälkeen, joka täynnä vettä. Sitten eksyi ison vievän toiselle puolelle ja kun ei viitsinyt kiertää sillalle takaisin, niin eikun yli vaan. Oli sitten hieman märkää koiraa. Pisteenä iin päälle alkoi jahtaamaan häntäänsä siinä puidulla pellolla, että oli sitten oiken oljissa yms. vihneissä. Joutuikin sitten kylppäriin kuivumaan! Tuota hiekkaa on taas riittänyt kiitettävästi, kun on ollut näin märkää!

Eli pakkasia odotellessa :)