No minähän päätin tänään mennä sitten näyttelytreeneihin, kun ei tokotreeneihin päästy. Ja onhan tiedossa kaksi näyttelyä tänä viikonloppuna.

Pääsinpä paikan päälle ja hyppäsin autosta. Aloin ihmetellä kummallista käryä... Kas kummaa; sieltähän se takapyörän luota tuli kera savumerkkien! No ei kun soittamaan isännälle, että mitä teen??? Muistaakseni edellisen auton kanssa kävi joskus sama juttu. Mitäpä siinä. Jätin auton parkkiin ja koko treenien ajan odotin, koska joku tulee huutamaan että auto palaa!

No ei se palanut, mutta sitten Rino oli oikein duracell tuulellaPäättämätön. Joten kuten seisoi, mutta se laumassa juokseminenNolostunut. Sitä ei voi juoksemiseksi kuvailla... lähinnä kyntämistä! Että kivat tunnelmat taas lähteä kehiin.

Kotiin tullessa ei taas auto savunnut. Melkein huokaisin helpotuksesta, mutta isännän tutkittua autoa... jarrunesteet tulee pihalle ja jarruremontti edessä! Olin ajatellut huomenna mennä katsastamaan (pitää katsastaa ensi viikon keskiviikkoon mennessä), mutta eipä tarvii mennä. Onneksi on edes loma ja isännän auto käytössä. Tosin olisi voinut sitten hajota vaikka viikko sitten, eikä nyt kiireisimpään viikonloppuun!!! Toivottavasti kuitenkin saadaan jotenkin kasaan ja katsastettua... ja taas palaa rahaaHuuto.

Ensimmäinen puimurikin ilmestyi ympäristöön puimaan. Selviä syksyn merkkejä. Ja meidän ekaluokkalainen käveli tänään itse yksin ekan kerran kotiin. Yllättävän reippaasti tuliHymy. Ehkä tämä tästä...