Tänään suunnattiin Rinon kanssa pitkästä aikaa näyttelyyn Tuulokseen. Pientä jännitysmomenttia toi matkaan, se että autossa vuotaa jokin jäähdytysputki ja voi koska vaan hajota. Onneksi kesti ainakin tämän reissun! Olisipa ikävä ollut jäädä johonkin matkalle....

Paikalla oltiin hyvissä ajoin ja jotenkin sain häkinkin mahdutettua kehän laidalle. Näyttely oli parkkihallissa ja siellä kyllä moninkertaistui kaikki haukkuminen yms. älämölä. Vieläkin korvissa soiPäättämätön. Saati miltä se kuullosti koirista???

Tuomarina oli Andras Polgas Tsekistä. Hauska pieni mies lierihatussaHymy.Pennuista yksi sai Kp:n. Junnu-uroksista yksi eri ja kaksi eh:ta. Nuorissa uroksissa kaksi eriä ja yksi eh. Avoimeen oli ilmoitettu 9 urosta. Kaksi oli poissa. Viisi sai erin ja kaksi eh:n. Rino esiintyi ihan hyvin yhteisesiintymisen. Tuomari siinä jo katseli toisia kauemmin ja merkkaili vihkoonsa. Meitä ei toista kertaa katsottu... No yksilöarvostelussa Rino esiintyi ihan nätisti. Hampaiden katsomisessa aavistuksen peruutti. Seisoi ja juoksi kauniisti. Tuomari alkoi sitten kehäsihteerille selittämään hännän koukusta. Siinä kohtaa olin jo varma että ensimmäinen sininen nauha nähdään hoffeissa tänään. Mutta saatiinkin eriYllättynyt. Tuomari tykkäsi hyvästä selkälinjasta ja kauniista liikunnasta yleisesti. Kilpailuluokassa sitten Rino unohti kaikki tavat ja veti kuin hinaaja. Tuomari sanoi että on kaunis koira, mutta kun ei ryhmässä liiku (alussa kyllä juoksi kauniisti!). Oltaisiin oltu eri2, jos se juoksu ei olisi mennyt pieleenHuuto. Nartuissa tuli jopa muutama sininen nauhakin. Tykkäsi selvästi uroksista enempi.

No yritetään treenata tai keksiä joku extraherkku kehiinNauru. Vinkkejä otetaan vastaan!!!

Tähän loppuun hieman epätarkka kuva rop-pennusta Skywatch's Moon beam (Pilke)